Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Σκουπίδια η αντιπολίτευση για τον Δήμαρχο Αλμωπίας





ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ
Τύφλα νάχουν οι τριτοκοσμικές χώρες






Εκτός ελέγχου πλέον ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Βυθισμένος στα προβλήματα που  ό ίδιος δημιούργησε στη παράταξή του  και εν όψει των αλλαγών που εξήγγειλε , αλλά ψάχνει τρόπο να τις αποφύγει, ξέσπασε στην αντιπολίτευση  στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας.
Εμφανώς εκνευρισμένος  και από την παραίτηση του Αντιπροέδρου της Επιχείρησης των Λουτρών  Δημήτρη Βέσκου και  σχεδόν άρτι αφιχθείς εξ Ιταλίας , ενσάρκωσε τον ρόλο του Μουσολίνι.
Ο Δήμαρχος έξαλλος και χτυπώντας την  έδρα είπε ότι η αντιπολίτευση είναι για τα σκουπίδια. Οι σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου, αλλά και του συνδυασμού ΑΛΛΑζουμε την Αλμωπία  Δημήτρης Ασβεστόπουλος αποχώρησαν μέσα σε κλίμα έντασης , σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προσβλητική στάση του Δημάρχου απέναντί τους.  Μέσα στην αίθουσα έμεινε μόνο ο Δημήτρης Πασόης τον οποίο συνέχισε να σφυροκοπά ο Δήμαρχος
Ο Δήμαρχος για μια ακόμα φορά εμφανίστηκε αλλαζονικός και ισοπεδωτικός. Με αφορμή  την εκδρομική και φιλολογικά επίσκεψη του  στην Ιταλία ,όπου συνεδρίασε τυπικά το Δίκτυο Ιστορικών Ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων,  τη παρουσίασε ως το μεγαλύτερο επίτευγμα των τελευταίων 100 χρόνων . Διαπίστωσε ξαφνικά  « πόσο σπουδαία είναι η σημασία της Λουτρόπολης για τον Δήμο και πόσες πολλές δυνατότητες ανάπτυξης έχει.»   Ο Δ.  Πασόης άσκησε κριτική λέγοντας ότι ο Δήμαρχος είναι μόνο για ταξίδια και πως όλα αυτά δεν έχουν ουσία.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος τον  χαρακτήρισε «απερίγραπτο» τον κ. Πασόη, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί πλέον να συμβαδίζει με το χαμηλό του επίπεδο .
Ασφαλώς αυτή η τακτική δεν ωφελεί τον Δήμο.  Ο Δήμαρχος βρίσκεται εμφανώς εκτός τόπου και χρόνου. Οι δημότες δεν πρέπει μάλλον να περιμένουν τίποτα, παρά μόνο να κάνουν υπομονή μέχρι τις εκλογές. Η κατάσταση αναμένεται να χειροτερέψει πολύ σύντομα.
Ιδίως μετά τις αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη οι μισοί τουλάχιστον σύμβουλοί του παρακολουθούν με δέος την ανεξήγητη κυκλοθυμική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του .

9 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΚΡΙΜΑ.... ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ.. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτος ο δήμαρχος. Αγενής και καλαμοκαβαλευτης..δε συμπεριφέρονται ετσι.που ειναι η μόρφωση του...έχουμε ενα σωρό προβλήματα αλλά αυτός ασχολείται μόνο με τα λουτρά προεδρος γαρ..εχθές και ο κ Πασοης έπρεπε να φύγει,να διαμαρτυρηθεί αλλά και οι υπόλοιποι της αίθουσας.ολα εχουν ενα οριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν θυμάμαι κανέναν δήμαρχο να εκφράζεται τόσο απαξιωτικά για την αντιπολίτευση. Οσο για την έκφραση ¨η αντιπολίτευση είναι για τα σκουπίδια¨ μόνο ο δήμαρχος δεν έχει το δικαίωμα να την αναφέρει, επειδή η αντιπολίτευση είναι έκφραση ψηφοφόρων πολιτών, που αυτοί και μόνο αυτοί αποφασιζουν ποιοί θα είναι συμπολίτευση και ποιοί αντιπολίτευση. Όσα γίνονται πάντως, που χαρακτηρίζονται ως ¨δυσλειτουργία¨, είναι μόνο σε βάρος του δήμου και των πολιτών γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το καβαλησε ο θεολογος το καλαμι τι να κανει;;;απο την αφανεια στα χρυσα κουταλια πηγε!!!ουτε τσιπα ουτε ντροπη απο κανεναν τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναρωτιέμαι αν δεν ηταν και θεολόγος,τι λέξεις επιπλέον θα ξεστομουσε άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στήν δεξιά παράταξη γιά άλλη μία φορά επέλεξε τό λάθος άνθρωπο γιά τήν λάθος θέση..... Μία βδομάδα νά γυρίσει ο πασοης καί ο κάθε πασοης στα χωριά να έρθει σε επικοινωνία μέ τούς απλούς πολίτες τελιοσε ή παρένθεση τής δεξιάς αλαζονικης επιλογής.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο.και σύ .μας την έφερε σε μας τους "δεξιούς"..αλλά οταν καείς απο το γαλα(γιατι καμένοι είμασταν)απο τους προηγούμενους,φυσάς και το γιαούρτι..δυστυχως και ο Αλέξης ξεκίνησε απλά και λαϊκά αλλά μας την έφερε κι αυτός..η εξουσία σε καταπίνει τελικα

      Διαγραφή
  7. Μπινακο θα πατωσεις στης εκλογές αν κατεβείς βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΥΠΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ 2ΣΥΛΛΑΒΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)