Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΚΟΥΣ





Το πρώτο τοιχείο  έπεσε σαν χαρτί, Βρίσκεται στο πλάι δεξιά από το καινούργιο που έπεσε.Και το καινούργιο είναι σαν τσιγαρόχαρτο.


Η πραγματικότητα διαψεύδει 
τον Δήμαρχο Αλμωπίας







Η απλή πραγματικότητα διαψεύδει τον Δήμαρχο Αλμωπίας που διατυμπανίζει τα έργα με αμέτρητες φωτογραφίες και βαρύγδουπες δηλώσεις. Της φωτογραφίας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει. Έτσι αποστραγγιστικό κανάλι που κατασκευάστηκε μετά από πολλά χρόνια σύμφωνα με τον Δήμαρχο, έπεσε τελικά σαν χάρτινος πύργος.
« Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει , λέει περίοικος. Εξηγήσαμε και ενημερώσαμε πριν ξεκινήσει η κατασκευή  ακριβώς το πρόβλημα για να γίνει κάτι σωστό. Απορώ ποιος μηχανικός έκανε τέτοιο σχέδιο. Έτσι όπως κατασκευάστηκε ήταν ολοφάνερο ότι θα πέσει. Η μία πλευρά έπεσε όλη. Άρον –άρον ήρθε ο εργολάβος να την ξανακάνει . Είναι ζήτημα χρόνου πότε θα πέσει . Είναι αδύνατον να αντέξει τα μπάζα που θα ξαναπάνε στη θέση τους . Είναι κρίμα να πετάνε έτσι τα λεφτά. »
Είναι άγνωστο αν το έργο παραλήφθηκε, όπως μέχρι στιγμής  είναι ‘άγνωστο αν επιβλέπεται και από ποιον.
Για το ίδιο θέμα υπάρχει ενυπόγραφη επιστολή από την Όλγα Καϊκα , η οποία ζητάει από το δημοτικό συμβούλιο να κατασκευαστεί σωστά το έργο. 


Οι φωτογραφίες είναι από αυτές που έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Αλμωπίας όταν ξεκίνησε το έργο 


   Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΑΪΚΑ 
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι το μονο που χάλασε. Αν κάνεις αγγαρεία ομως αυτο συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμαρχος είναι ο τελευταίος που φταίει.
    Η ευθύνες όλες ανήκουν στην τεχνική υπηρεσία που είναι ξέφραγο αμπέλι.
    Πάρε κεφάλια δήμαρχε γιατί με την διευθύντρια που έχεις θα δουν πολλά τα μάτια σου.
    Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι ως γνωστόν και επομένως είναι ηλίου φαεινότερο το τι πρέπει να κάνεις. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση, αν αφήσεις τα πράγματα να κυλούν ήρεμα οι ευθύνες είναι όλες δικές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)