Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Τίμησαν δωρητές του Κ.Υ. Αριδαίας






Τον όμιλο ΜΑΣΟΥΤΗ και την εταιρεία ιατρικών ειδών ΠΑΠΑΠOΣΤΟΛΟΥ, τίμησαν  στο Κέντρο  Υγείας Αριδαίας  για την προσφορά τους , σε μια μικρή εκδήλωση το πρωί της Τετάρτης.
Ήταν η δεύτερη πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας  για την περιοχή με την ενίσχυση σε απαραίτητα ιατρικά υλικά και μηχανήματα. Αυτή τη φορά με την χορηγία της αλυσίδας τροφίμων ΜΑΣΟΥΤΗΣ , αγοράστηκαν υλικά και μηχανήματα από την εταιρία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ , η οποία με την σειρά της , έκανε γενναία έκπτωση.
Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της υγείας. Εξήρε το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας ΜΑΣΟΥΤΗΣ , η οποία είναι κορυφαία στην κοινωνική προσφορά , άψογη στις σχέσεις της με το προσωπικό και συνεπής  με αυτό.
Αναφέρθηκε στην συμβολή του Δημάρχου Δ. Μπίνου και του δημ. Συμβούλου Χ. Χουρσόγλου στην επιτυχή κατάληξη της όλης προσπάθειας.
Επιβράβευσε την εργατικότητα του προσωπικού του Κ.Υ. Αριδαίας και την προσφορά την , την οποία εκτίμησε και σε συνεργασία αποφάσισαν μαζί να προβούν στην ενίσχυσή του με τα απαραίτητα υλικά.
Η Διευθύντρια του Κ.Υ. Στέλλα Φωτοπούλου , ευχαρίστησε τους δωρητές και την Περιφερειακή  Ένωση Δήμων  Κ..Μακεδονίας.  για την συμβολή της.
Στο στρατηγικό πλάνο της κοινωνική ευθύνης και την προσφορά της εταιρίας αναφέρθηκε ο διευθυντής του αρμόδιου τμήματος  έκανε γνωστό ότι καθημερινά η εταιρία φροντίζει να  προσφέρει τρόφιμα  σε μεγάλο αριθμό πολιτών , ενώ συμμετέχει και στις κοινωνικές δράσεις της εκκλησίας και άλλων φορέων . Η εταιρία θεωρεί χρέος της ένα μέρος από τα κέρδη της να το επιστρέφει στην    χαρακτηριστικά. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος ευχαρίστησε του χορηγούς για την μεγάλη και ουσιαστική προσφορά τους, η οποία προσλαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη  αξία  στην σημερινή δύσκολη συγκυρία.
κοινωνία , τόνισε
Τα συγχαρητήρια του έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας  για την μεγάλη κοινωνική προσφορά του Ομίλου ΜΑΣΟΥΤΗ  και της εταιρείας ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό του Κ.Υ. Αριδαίας για την μεγάλη προσπάθεια  που καταβάλλει καθημερινά . Μάλιστα δν παρέλειψε να αναφέρει ότι η πρώτη φορά που χρειάστηκε ιατρική φροντίδα ήταν το Κ.Υ. Αριδαίας , όταν στα πλαίσια υποχρεώσεων του στη περιοχή , αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μετά τις πρώτες βοήθειες που του πρόσφεραν με τα πενιχρά μέσα που διέθεταν ήταν αρκετά να λύσουν το προσωρινό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου   Εργαζομένων ευχαρίστησε τους χορηγούς και υποσχέθηκε ότι θα πιάσουν τόπο με το παραπάνω.
Πρόσφερε δε αναμνηστική πλακέτα και προϊόντα  στον υιό του Διαμαντή Μασούτη , Ιωάννη , ο οποίος ήταν παρόν .
Παραβρέθηκαν αρκετά στελέχη του ομίλου ΜΑΣΟΥΤΗΣ από τα Κεντρικά και το κατάστημα της Αριδαίας, εκπρόσωποι της εταιρίας ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πέτρος Ζέρζης, Β. Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου Τσιαντάκη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος,

Χρυσίδης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Σίμος Σωτηριάδης
, ,Οι Αντιδήμαρχοι Γ. Γούδης  και Στεφ. Αβραμίκας, ο δημ. Σύμβουλος Χ. Χουρσόγλου και ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου Σταύρος Τουφεγγόπουλος.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)