Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ιστορική νίκη της Μικτής Πέλλας στη Ρώμη





ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΤΣΙΟ - ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 1-3


Μεγάλη νίκη που συνοδεύτηκε από μια εξαιρετική εμφάνιση πέτυχε η μικτή ομάδα νέων της ΕΠΣ Πέλλας στην έναρξη του διεθνούς τουρνουά Roma Caput Mundi επί της Περιφέρειας Λάτσιο.
Οι Νέοι της Ένωσής μας μπήκαν πολύ δυνατά και επικράτησαν από τα πρώτα λεπτά μετουσιώνοντας την εμφάνιση τους σε γκόλ που πέτυχε ο Κυριάκος Κατσαμακτσής στο 28ο λεπτό του αγώνα ύστερα από πολύ ωραία ενέργεια και εξαιρετική πάσα του Τσιάκαλου.
Η μικτή μας συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό έχασε ευκαιρίες για να διπλασιάσει το σκόρ κάτι που πέτυχε στο 38ο λεπτό και πάλι ο Κατσαμακτσής ύστερα από βαθιά μπαλιά του Καράμπελα και εξαιρετική δική του προσπάθεια αφού άδειασε την αντίπαλη άμυνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νέοι συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό διεύρυναν πολύ γρήγορα τον δείκτη του σκορ στο 47ο λεπτό , όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Εφραιμίδη ο Χαραβιτίδης με ωραία κεφαλιά εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-3.
Οι παίκτες της Περιφέρειας Λάτσιο πίεσαν στην συνέχεια αναζητώντας το γρήγορο γκόλ κάτι που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι και μείωσαν τελικά το σκόρ στο 63ο λεπτό του αγώνα με τον Sterbini κάνοντας το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Οι συνθέσεις των Ομάδων :
ΕΠΣ Πέλλας : Δομουκτσίδης , Μάρκου , Σφέτκος , Χαραβιτίδης , Βλαδοβίτης , Προύντσης , Εφραιμίδης ( 76΄ Παπαδημητρίου ) , Τσίακαλος ( 77΄ Παπαδόπουλος Κ ) , Κατσαμακτσής ( 73΄ Γεωργίας ) , Καράμπελας ( 67΄ Πασσαλής ) , Ιωσηφίδης.

Περιφέρεια Λάτσιο : Dioletta ( Faliero ) , Djengue ( Sterbini ),Fatarella ,Franceschi ( Pascoucci ) , Grizzi , Kouan ( Renzi ) , La Posta , Maini , Florio ( Antoc


chi ) , Mastrodonato , Tataranno .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)