Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Καμπάνα στην Δόξα Μανδάλου

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒOΥΝΙΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ
Αφαιρούνται  3 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα  και  2   από το επόμενο






Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας κατακύρωσε το παιχνίδι ΜΑΝΔΑΛΟ –ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ , που εί είχε διακοπεί στο 89΄΄ από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο,  υπέρ του Μαυροβουνίου με τέρματα 0-3.Από την Δόξα Μανδάλου αφαιρούνται 3 βαθμοί από το φετεινό πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο


Η ΑΠΟΦΑΣΗ


-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα και του Κ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας, της 22-1-2017 μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ-ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) υπέρ του σωματείου ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει τρείς (-3) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2017/18.Επιβάλει στο σωματείο ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ, ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για  μία (1) αγωνιστική ημέρα από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 22-1-2017, μεταξύ των ομάδων







ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο υπεύθυνος Α’ Βοηθειών του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κ. ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ Κ., για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του ΦΑ της 28-1-2017 μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.


-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εκπρόσωπος του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ κ. ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ., για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του ΦΑ της 29-1-2017 μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. επιβάλει στο σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ, καθώς και στον Γενικό Αρχηγό του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ κ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΣΩΚΡΑΤΗ, ποινή έγγραφης επίπληξης, για όσα σε βάρος τους αναγράφονται στην Έκθεση του Παρατηρητή του αγώνα της 22-1-2017 μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ-Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ.
                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)