Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

¨ Γκαιμπελίστικες ¨ μέθοδοι και τακτικές του Δημάρχου Αλμωπίας

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ"




       Τελικά, σ’ αυτόν τον τόπο, δεν σ’ αφήνουν να αγιάσεις. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις ο στριμωγμένος στη γωνία, από τους δικούς του κακούς χειρισμούς, δήμαρχος Αλμωπίας αναιρεί τη δήθεν συναινετική στάση του.

    Με πρόσχημα ένα ευαίσθητο ζήτημα (καταβολή προνοιακών επιδομάτων), εξαπολύονται απρόκλητα πάλι,   από το ηλεκτρονικό  του φερέφωνο και με τη μορφή δήθεν άρθρου, αγνώστου όμως συντάκτη, ψευδείς και αήθεις επιθέσεις κατά της  αντιπολίτευσης. Ότι δηλαδή, άκουσον,  άκουσον, αυτή ευθύνεται για τη μη λειτουργία του δήμου.
    Για όσους δεν το ξέρουν, τους ενημερώνουμε ότι δημοτικές επιτροπές έχουν εκλεγεί, από τις 12/03/2017, στο Δήμο Αλμωπίας. Το ποιος ευθύνεται για τη μη σύγκλισή τους το ξέρει και ο τελευταίος πολίτης αυτού του Δήμου.
      Κάποιοι, που αποδοκιμάστηκαν πλειστάκις σε εκλογικές διαδικασίες  και  θέλουν να διατηρήσουν  τη θέση τους, με ατυχείς αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καθώς και  ο ενορχηστρωτής όλου αυτού του λίβελου δήμαρχος Αλμωπίας, ας αναλάβουν, επιτέλους,  τις ευθύνες τους.
     Να βγουν από το καβούκι τους και να πουν την αλήθεια στο λαό της  Αλωπίας. Οι πολίτες του Δήμου μας έχουν νου και κρίση για να κρίνουν από μόνοι τους  και δεν χρειάζονται τις γκαιμπελίστικες αυτές μεθόδους και τακτικές, οι οποίες παραπέμπουν σε αλήστου μνήμης εποχές.
                                                                                                             

 


    Για τη δημοτική παράταξη
        
        "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ"
                  Ο επικεφαλής της παράταξης
                       Πασόης  Δημήτρης




1 σχόλιο:

  1. Σαμανδη γιά πάνε αύριο μέχρι τον αφος Αλμωπίας να δεις τί γίνεται με τήν κατάντια τού σισιτιου? Καί μετά πάρε τον τσιμτσιριδη να σε πάει στό κοινωνικό παντοπωλείο να δείτε πόσα τρωφιμα άφησε να λήξουν αλλά καί πόσα πέταξε.παλι θέμα σού έδωσα... Γιατί τα άφησαν να λήξουν ενώ ο κόσμος πεινάει????? Ωεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)