Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Υποψήφιος ξανά ,λόγω αξιοπρέπειας ο Σίμος Σωτηριάδης






Την «αξιοπρέπεια» επικαλείται για την εκ νέου υποψηφιότητά του στη προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου  ο Σίμος Σωτηριάδης . Σύμφωνα με την Ηλεκτρονική Εφημερίδα  Karatzoba com , δήλωσε ότι  «δεν βλέπει τον λόγο για να μην είναι και πάλι υποψήφιος»

Αναφορικά με την επιστολή των τεσσάρων συμβούλων της παράταξής του , που ζητούσαν διευκρινήσεις  για  τις δηλώσεις του περί λάσπης και γουρουνιών , απάντησε ότι θα μιλήσει μετά την Κυριακάτικη διαδικασία , ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Στο μεταξύ ο ίδιος έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου  και κάνει καθημερινές φορτικές κρούσεις  σε συμβούλους του Δημήτρη Πασόη , οι οποίοι όμως του απαντάν όλοι αρνητικά . Η παράταξη του Δ. Πασόη σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι το Δημάρχου και δεν τους τους άφορά . Δεν θα γίνουν αυτοί μέρος του προβλήματος , ούτε και είναι δεοντολογικά ορθό να το λύσουν .
Η μόνη πιθανότητα που θα μπορούσαν  να συμφωνήσουν θα ήταν ό δήμαρχος να προτείνει άλλο πρόσωπο , αφού το συγκεκριμένο αποδοκιμάστηκε. 

Ένα ακόμα αξεπέραστο εμπόδιο για τον Σίμο Σωτηριάδη , είναι η στάση του στην ψηφοφορία για την ανάδειξη μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ. Θεωρείται ότι πρωτοστάτησε μαζί με τον Δήμαρχο ,ώστε να εκλεγεί μέλος ο Ανδρέας Κόγιος και όχι ο Δημήτρης Πασόης για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους. Τότε θεώρησαν ότι μπορούν να μειώσουν και  να ταπεινώσουν τον τέως Δήμαρχο ,ενήργησαν επιδεικτικά και κόντρα , εκτός από την συναίνεση και στην απλή λογική.
Σύμφωνα, τώρα, με πληροφορίες , η παράταξη του δημάρχου φέρεται να «παζαρεύει»  συγκεκριμένη ψήφο, την οποία θεωρεί ότι έχει εξασφαλίσει κατά 50%.
Μένει όμως μία ακόμα ψήφος , την οποία μέχρι στιγμής , αλλά και μέχρι την Κυριακή είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να βρει.
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Τα δύσκολα πάντως αναμένονται μετά τις διεργασίες της Κυριακής. Η Παντοδυναμία του δημάρχου  είναι πλέον παρελθόν . Ο αδικαιολόγητος εγωισμός του και οι  παρατρεχάμενοί του  (αιρετοί και «φωτογράφοι») δεν τον αφήνουν να δει κάτω από την μύτη του.
Όσα διαδραματίζονται σήμερα , μπροστά σε όσα έρχονται, είναι απλά «πταίσματα»,  σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές.


4 σχόλια:

  1. αν ηταν εκλογες της επο, με μια βαλιτσα λεφτά θα εξαγοράζονταν η χρειαζουμενη ψήφος, εδώ δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα χρηματων αλλα αξιοπρέπειας (αυτών που θα ψηφίσουν), οσον αφορα τον υποψήφιο νομίζω οτι έβαλε τεράστιο αυτογκόλ με τις λασπες και τα γουρούνια και θα του στοιχίσουν πολύ ακριβά. Ειναι παντως πρωτοφανες η πλειοψηφία να κατεβάζει 1 υποψήφιο και να μην εκλέγεται και εχει 2 αναγνώσεις ανυποληψίας (χαστουκια) τοσο στον υποψηφιο οσο και στον επικεφαλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ,
    ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ 5 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
    ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
    ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
    ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ
    ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΗΜΑΡΧΕ
    ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ
    ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ
    ΓΙΑ ΟΛΑ. ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ
    ΤΟΤΕ Ο ΣΙΜΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ 20 ΨΗΦΟΥΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)