Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Nτόρα από Γιαννιτσά. «Στη μεγάλη αγκαλιά της ΝΔ χωράνε όλοι οι Έλληνες»







   Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων κεντρικού ξενοδοχείου στα Γιαννιτσά ,υποδέχθηκαν τα στελέχη και τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ
,την πρώην Υπουργό και Βουλευτή Α Αθήνας κ.Ντόρα Μπακογιάννη.Μετά από 8 χρόνια η Τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ βρέθηκε πάλι στην πόλη μας προσκεκλημένη της Δημοτικής Οργάνωσης.

   «Η χαρά μου είναι μεγάλη που βρίσκομαι εδώ στα όμορφα και φιλόξενα Γιαννιτσά ,στην καρδιά της Μακεδονίας» τόνισε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων.

 


Στην ομιλία της η Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα επιμένοντας στην καταστροφική ανικανότητά   της να ολοκληρώσει την αξιολόγηση και υπογράμμισε τη τραγική κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός λαός ενώ επισήμανε πως κύρια και άδικα επωμίζονται τα βάρη οι πιο αδύναμες κοινωνικές τάξεις,αυτές για τις οποίες δήθεν κόπτεται ο πρωθυπουργός.
   Σε άλλο σημείο της ομιλίας της κάλεσε τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ να συστρατευτούν στη προσπάθεια και  να ενισχύσουν το πολιτικό λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ.Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στο άνοιγμα της ΝΔ σε κοινωνικές ομάδες και πολιτικούς φορείς τους οποίους κάλεσε να έρθουν «στη μεγάλη αγκαλιά της ΝΔ» στην οποία «χωράνε όλοι οι Έλληνες

7 σχόλια:

  1. Ο κ. Πλιόγκας απο πότε είναι μεγαλοστέλεχος της Ν.Δ. και κάθετε πρώτη σειρά?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2.16 μόνο ο πλιόγκας είναι απορία σου? οι μισοί από αυτούς εκεί μέσα πριν 4 χρόνια δεν ψήφιζε κανείς ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετά τις αγκαλιές θα έρθει και το Γ.....Ι


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηλία μοίρασες πόνο.Πολύ πόνο.Εμείς οι παλιοί σου φίλοι απο την Αριδαία χαιρόμαστε γιατί σε ξέρουμε.Τους πέθανες και καλά έκανες ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολοι εκει μεσα ,ελπιζουν οτι κατι θα γλυψουν προσεχως !!! Επισης ολοι εκει μεσα ,γνωριζουν οτι τιποτε δεν θα αλλαξει για τον φουκαρα τον Ελληνα Εξαλλου οι ιδιοι...πρωην και νυν φροντισαν να ξεπουληθει η Ελλαδα !! Και τωρα θελουν να μας σωσουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε τη Ντόρα χωράνε ολοι στην αγκαλιά τίς Νέας Δημοκρατίας; Σίγουρα γιά μαλάκες ψάχνει. Νά ψηφήζουμε καί η οικογένεια Μητσοτάκη νά οικονομάει. Εμείς στήν πείνα καί η Ντόρα μέ τό Κούλη στίς βίλες και στα κότερα. Γίνατε μάγκες τόσα χρόνια με την ψηφο μας. Ουστ φτάνει. Τό ψυγείο μου ειναι αδειο κυρία Ντόρα καί κυρία Τζάκρη. Πλησιαζει η ωρα πού ο κόσμος θά εκτονωθει κατασπαραζοντας τά πλούτη ολων των πολιτικών. Θά πάθετε οτι επαθε ο Καντάφι. Ερχεται η ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε γ@μω την π@@τανα μου γ@μω , δεν θα μπορεσει αυτη η δηθεν δεξια να απεγκλωβισθει απο το κεφαλοκλιδωμα απ αυτο το κ@λοσοι !! Παντα κοποιος ερχετε ...απο πισω !! Στο τελος ,μεχρι να την διαλυσουν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)