Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Την έκανε με « ελαφριά πηδηματάκια» ο Α. Κόγιος


 

Τα μάζεψε  και την κοπάνησε πριν τελειώσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας  ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κόγιος.
Το μόνιμο σιγόντο του Δημάρχου δεν ψήφισε ούτε για τα προνοιακά επιδόματα ούτε για την επιστροφή της λαϊκής . Προφανώς είχε  να …ψάλλει και αλλού.
Προηγήθηκαν οι …νουθεσίες του προς τους διαφωνούντες  της παράταξης του Δημάρχου να απολογηθούν . Όπως ήταν  αναμενόμενο εισέπραξε άγριες αποδοκιμασίες , καθώς όπως του είπαν είναι ο τελευταίος στον οποίο θα απολογηθούν . Επιχείρησε να προκαλέσει  τις εντυπώσεις εκτοξεύοντας ανυπόστατες κατηγορίες  και αιχμές κατά του Δημήτρη Βέσκου, ο οποίος τον προκάλεσε αν έχει κάτι να το πει στο δημοτικό συμβούλιο. Κάτι βέβαια που δεν έκανε , αλλά μάζεψε την φωτογραφική του μηχανή και έφυγε. Ο Δ. Βέσκος τον αποκάλεσε κοινό συκοφάντη και  προβοκάτορα. Με στόμφο αυτός απάντησε   όλοι γνωρίζουν ποιος είναι και την μεγάλη του προσφορά στον …τόπο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Δήμαρχος άφησε ακάλυπτο τον  Α. Κόγιο που τον στήριζε με την ψήφο του . Ενέργεια που μάλλον την δέχτηκαν με ανακούφιση οι εναπομείναντες σύμβουλοι του Δημάρχου.
Λίγο αργότερα ο Χρήστος Μπάτσης ζήτησε  από τον Σίμο Σωτηριάδη , όσο καιρό θα είναι πρόεδρος να καλέσει τον Α. Κόγιο  να αποφασίσει αν θα είναι δημοτικός σύμβουλος  ή αν θα παριστάνει τον δημοσιογράφο. Αναλόγως με την επιλογή του να επιλέξει και θέση στο δημοτικό συμβούλιο.  Δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον δήμαρχο που τον έβαλε κάτω από τα φτερά του και  σε λίγο  θα τον κάνει και …δήμαρχο

3 σχόλια:

  1. Τον πηραν ειδηση και οι πετρες,οποτε αρχιζει ο πετροπολεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σηκοθουν να φηγουν και του μπινου και του πασοη φτανει πια ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)