Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Γιάννης Σηφάκης : Εξαιρετικές αποφάσεις της κυβέρνησης υπέρ 32.000 δικαιούχων εργατικών κατοικιών του τέως ΟΕΚ
 - Υπόδειγμα κοινωνικής προστασίας οι νέες ρυθμίσεις
- Εξαιρετική μείωση (ως και στο μισό) των τιμών παραχώρησης των εργατικών κατοικιών του τέως ΟΕΚ
Σε δυό μήνες θα υπάρξουν πολύ ευνοϊκές ρυθμίσεις και για τα δάνεια του τέως ΟΕΚ
Οι Μάριος Μουζάλας και Πέτρος Αντωνάκος στελέχη του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας – Αλμωπίας στην Έδεσσα ανέλυσαν τις νέες ρυθμίσεις για τους δικαιούχους παρουσία πολλών δεκάδων οικιστών των εργατικών κατοικιών της Έδεσσας και της Αλμωπίας
Επιμήκυνση αποπληρωμής του υπολοίπου ως 360 μήνες – Ιδιαίτερες εκπτώσεις σε συνταξιούχους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ και γενικά ευπαθείς ομάδες, μεγάλα κίνητρα επιπλέον κουρέματος της συνολικής οφειλής
Σε 304,41€ το τ.μ. της εργατικής κατοικίας ( από μέση τιμή παραχώρησης 735€) , επιμήκυνση αποπληρωμής από 240 σε 360 μήνες, δίδονται παραχωρητήρια τερματίζοντας την πολιτική ομηρία των δικαιούχων, ειδικές εκπτώσεις σε συνταξιούχους και κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, κούρεμα του υπολοίπου αν πληρωθεί τμήμα του ποσού σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κλπ.
Πληροφορίες και διεκπεραίωση των διαδικασιών στους κατά τόπους ΟΑΕΔ.
Εξετάζεται αυτή την περίοδο και σε δύο το πολύ μήνες θα παρουσιαστούν πολύ ευνοϊκές ρυθμίσεις και για αυτούς που έχουν λάβει δάνεια του ΟΕΚ και για αυτούς που έχουν λάβει δάνεια με επιδότηση μέσω του οργανισμού. Αφορά 72000 δάνεια σε όλη την χώρα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σηφάκης και Θ. Τζάκρη, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νίκος Γκοτζαμάνης και όλο το ΔΣ, η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών Θεανώ Ζουρνατζίδου, ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Πέτρος Γάγγλιου, υπάλληλοι του ΟΑΕΔ και πλήθος ενδιαφερομένων. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε συνέντευξη τύπου σε τοπικά ΜΜΕ.  


2 σχόλια:

  1. Η ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΧΩΡΙΌ ΤΟΎ ΔΉΜΟΥ ΆΛΛΑ ΠΡΏΤΟ ΠΟΥ
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΌ ΠΑΡΑΚΑΛΆΕΙ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΆ ΚΆΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΆ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΆΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδική χαρά τώρα απο εναν εδεσσαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή