Παρασκευή 12 Μαΐου 2017


Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά ενημερώθηκε για την εξέλιξη της διανομής τροφίμων και προϊόντων του ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ


Στο χώρο όπου πραγματοποιείται η διανομή τροφίμων και προϊόντων για τους ωφελούμενος των Δήμων Έδεσσας και Σκύδρας, του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους, το οποίο υλοποιεί η Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας με επικεφαλής την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, βρέθηκε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Η κυρία Αηδονά συνομίλησε με τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας και με τους εθελοντές για την εξέλιξη της διανομής, ενώ, ενημερώθηκε από την υπεύθυνη υλοποίησης του Ε.Π. Ε.Β.Υ.Σ. του Τ.Ε.Β.Α. κυρία Ελένη Καραντώνη για την προσέλευση των συμπολιτών μας, για τυχόν προβλήματα και για την γενικότερη λειτουργικότητα της διαδικασίας διανομής των τροφίμων και προϊόντων, τα οποία στην τρέχουσα διανομή αγγίζουν ακόμη και τα 100 κιλά για κάθε οικογένεια – δικαιούχο.

“Ενημερώθηκα για τη διαδικασία διανομής των τροφίμων και των προϊόντων στους ωφελούμενους συμπολίτες μας η οποία κυλάει ομαλά και αποτελεσματικά. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την προσπάθεια των στελεχών της Π.Ε. Πέλλας και όλων των εθελοντών που συμμετέχουν στις διανομές. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Επίσης, είναι καθολική η συμμετοχή των ωφελουμένων για την παραλαβή των τροφίμων και προϊόντων που δικαιούνται, κάτι που αποδεικνύει ότι η Π.Ε. Πέλλας ενισχύει με τα μέσα που έχει στη διάθεση της και, αξιοποιώντας τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία, τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας. Άλλωστε, οι ωφελούμενοι του προγράμματος στην Π.Ε. Πέλλας «αγγίζουν» τους επτά χιλιάδες κάτι που σημαίνει ότι το πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής προσφέρει μεγάλη ανακούφιση σε πολλούς συνανθρώπους μας. Στην ίδια κατεύθυνση θα συνεχίσουμε τις πρωτοβουλίες μας για ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού και το επόμενο διάστημα” ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανασιάδου – Αηδονά στο περιθώριο της επίσκεψής της στο χώρο της διανομής στην Τοπική Κοινότητα Ριζαρίου.


Από την πλευρά των ωφελουμένων υπάρχει μεγάλη προσέλευση και διάχυτη ικανοποίηση για την επιτυχή υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από την Κοινωνική Σύμπραξη με επικεφαλής την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, η οποία στηρίζει έμπρακτα και με σεβασμό τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η διανομή τροφίμων και προϊόντων για τους ωφελούμενους των Δήμων Έδεσσας και Σκύδρας συνεχίζεται και την Παρασκευή 12/5, ενώ, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η διανομή στους Δήμους Πέλλας και Αλμωπίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξει νεώτερη, σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)