Κυριακή 21 Μαΐου 2017

«Μπαχοβίτικη» ψυχή (περιγραφή)




Πρόμαχοι –Αμπελιές 2-0

Καλύτερη και πιο ψυχωμένη η ομάδα των Προμάχων πήρε δίκαια το μπαράζ παραμονής με τις Αμπελιές , όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Οι παίκτες των δύο ομάδων πάλεψαν το άγχος , αλλά και την βροχή που στο β΄ μέρος για ένα ημίωρο έπεφτε δυνατά .  
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισοροπημένο , με τους γηπεδούχους όμως να ελέγχουν το παιχνίδι. Στάθηκαν μάλιστα άτυχοι όταν στο 20΄είχαν δοκάρι.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο αποφασιστικό . Αρχικά οι Αμπελιές μετά από ολέθριο λάθος των αντίπαλων αμυντικών , δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ΄αφού ο Σιδώρης που πήρε την δώρο –μπαλιά , μπήκε στην περιοχή , αλλά   δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα στέλνοντας την , πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Σχεδόν αμέσως ο Νάνος των Προμάχων , ξέφυγε ωραία , πλάσσαρε , αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας σωτήρια. 
 Στο 60΄οι Πρόμαχοι κερδίζουν πέναλτι για το οποίο οι φιλοξενούμενοι  διαμαρτυρήθηκαν χαλαρά.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μήτσκας (Λούπου)  και έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 62΄ ο Μήτσκας ξέφυγε ωραία  από τα αριστερά και έκανε  συρτή παράλληλη σέντρα. Στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Άντυ , που είχε περάσει σαν αλλαγή, και την έστειλε στον ουρανό των δικτύων κάνοντας το 2-0.
Οι Αμπελιές ανοίχτηκαν αφήνοντας τα νώτα τους ακάλυπτα . Οι Προμαχιώτερς το εκμεταλλεύτηκαν  και δημιούργησαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίς. Στο 80΄ο Καλογιάννης αψυχολόγητα χτύπησε αντίπλο και είδε αμέσως την κόκκινη κάρτα.
Στην εκτέλεση του  φάουλ ο Ζούζουλας σημάδεψε το παραθυράκι , αλλά ο  τερματοφύλακας Αλέξης Νάνος βρήκε όσο χρεοαζόταν την μπάλα , που  άλλαξε πορεία και βρήκε το δοκάρι.





Διαιτητής Μαυρίδης ( Κεσίσογλου-  Δέλλιος) .Καλοί



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)