Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017


Απάντηση Γιάννη Σηφάκη στον Μπούλη Ταρασίδη


Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε Μπούλη Ταρασίδη,
Προσωπικά δεν επιμένω σε τίποτα. Απλά μετέφερα λόγια της Υπουργού στον Δήμαρχο με βάση αυτά που είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους.
Από την στιγμή που ο Δήμος δεν επιθυμεί προφανώς δεν θα γίνει απολύτως τίποτα.  Ποιος επιμένει σε τι;
Ας σταματήσει αυτή η άχαρη επίθεση εναντίον μου, δεν θέλω προσωπικά να γίνει τίποτα και δεν επιμένω σε τίποτα , σε πόσους τόνους πρέπει να το πω..  
Μην παρασύρεστε σε προσωπικές πολιτικές επίθεσης στο πρόσωπο μου από ανθρώπους που θέλουν απλά να κρύψουν την γύμνια τους.

Σε διαβεβαιώ για μένα άλλα είναι τα βασικά προβλήματα της Αριδαίας και της Αλμωπίας (  η άρδευση, η ύδρευση, η οργάνωση του αγροτικού τομέα, ο τουρισμός, η ανάπτυξη κλπ ) στα οποία παλεύω σχεδόν μόνος χωρίς βοήθειες από τον Δήμο.  Αυτά να ζητήσετε σαν Δημοτική Κοινότητα  από την Δημοτική Αρχή και  ειλικρινά σας καλώ  να μην συμμετέχετε σε αναίτιες προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου χωρίς καμιά ουσία αφού δεν υπάρχει καμιά αντιδικία σε τίποτα!!!

3 σχόλια:

  1. Φίλε Σηφακη σε λυπηθηκα ζητάω συγνώμη. Παρασύρθηκα. Σου έγραψα κάποιες ύβρεις πάνω στα νεύρα μου. Σου έδωσα 11 ψήφους και όταν άκουσα ότι συμφωνείς και πιεζεις να παραχωρηθει καταυλισμός για τους Ρομά τα πήρα στο κρανίο. Δεν θέλω να ακούσω τη λέξη Ρομά από τα χείλη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε τυχερέ Σηφάκη σε λυπήθηκε ο κύριος που ψήφησε 11 φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 7:53 είσαι παντελώς ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)