Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Κώστας Γάτσος: Κανένας παίκτης του Αλμωπού δεν φεύγει μόνος του




Σαφές ήταν το μήνυμα του απερχόμενου προέδρου του Αλμωπού Κώστα Γάτσου, προς όσους θεωρούν ότι βρήκαν την ευκαιρία ,
πιστεύοντας ότι ο Αλμωπός  θα διαλυθεί και άρχισαν να βολιδοσκοπούν ποδοσφαιριστές. Ο Κ. Γάτσος  ζήτησε και πήρε εντολή από την γενική συνέλευση να χειριστεί το θέμα των ποδοσφαιριστών . Μέχρι την ανάδειξη νέας διοίκησης η οποία θα χειριστεί ανάλογα την μετέπειτα πορεία της ομάδας , διεμήνυσε σε όλους όσους αυτές τις μέρες , έχουν πέσει σαν σειρήνες σε ποδοσφαιριστές , για να τους εντάξουν στη δύναμή τους. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή ερήμην της ομάδας. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν καλά αυτοί που  πλησιάζουν τους ποδοσφαιριστές.

2 σχόλια:

  1. Ποιους ποδοσφαιριστες εννοεις κυριε Γατσο; τους ξενους ή τους τοπικους...οι και τους δυο; γιατι αν εννοεις και τους δυο μπραβο σου...αν εννοεις ομως μονο τους τοπικους ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ... και κατι τελευταιο κυριε Γατσο...πληροφοριες αναφερουν οτι οι ξενοι ηδη εχουν παρει τις ελευθερες τους...σας παρακαλω κυριε Σαμαντη να το διερευνησετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η οικονομική κρίση δυστυχώς χτυπάει και τον αθλητισμό. Γενικά η κατάσταση της χώρας είναι απελπιστικη. Το πρώτο πράγμα που κοιτα μια οικογένεια είναι να καταφέρει να επιβιώσει από αυτή τη πρωτοφανή οικονομική λελαπα. Για να έρθει κάποιος από τον Αρχαγγελο, Νότια, Φουστανη να δη ένα ματς χρειάζεται τουλάχιστον 30 ευρώ καύσιμα και εισιτήριο για να μπη στο γήπεδο. Από τον Εξαπλατανο θέλεις περίπου 10-15 ευρώ. Σχεδόν όλα τα παιδιά σήμερα είναι ανεργα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η κατάσταση. Δυστυχώς υπάρχουν επιπτώσεις παντού και στον αθλητισμό και σε κάθε είδους άλλη επιχείρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)