Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Άποψη του Ανέστη Αναστασιάδη σχετικά με τα σκουπίδια





 

 

 

 

 Το θέμα σκουπίδια στους δήμους  είναι σαν τα όπλα του στρατού που οπότε γουστάρουν μιας  και τα έχουν στα χέρια τους  κάνουν ένα  πραξικόπημα και οι εργαζόμενοι που κάθε 8 μήνες είναι νέοι σε αυτόν τον χώρο πάντα κάνουν αυτό μετά το 8μηνο δηλαδή ένα πραξικόπημα να μείνουν στην δουλειά του 8μηνου

Δεν ξέρω αν η τρόικα επιτρέπει να πάρουν μόνιμους οι δήμοι στην καθαριότητα που εμείς παλιά είχαμε μόνιμους στην καθαρότητα αν και τότε είχαμε προβλήματα με τους συνδικαλιστές .

Αρά το όλο πρόβλημα ξέρουμε που πάει στο θέμα καθαρότητα στους δήμους, μάλλον σε εταιρίες για να τελειώνει και αυτή η δουλεία που κάθε 8 μήνες οι δήμαρχοι  προσπαθούν να πάρουν νέους και μάλιστα μέσον του γνωστού οργανισμού «ΑΣΕΠ» για να πιάσουν  δουλειά στην καθαριότητα .

Τώρα ο κάθε Υπουργός του Σύριζα προκείμενου  να κάνουν ψηφοθηρική δουλειά, κάνουν παρανομίες και μετά ψάχνονται και αυτό το ξέρει καλά αυτό το επάγγελμα  Ο Παππάς Υπουργός προπαγάνδας   που είναι και ο πατέρας της παρανομίας. Σήμερα   ξανά σέρνει  με αυτόν τον τρόπο μια ολόκληρη παράταξη στις δίκες του  τάχα επαναστατικές απόψεις τηλεοράσεις κλπ .

 Τώρα έχουμε τον κύριο Σκουρλέτη και αυτός  με τα γνωστά  τερτίπια για τους γνωστούς πελατειακούς λόγους τα ίδια κάνει  και  τώρα και αυτός ψάχνετε ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)