Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Νέα διοικούσα επιτροπή, νέος πρόεδρος, υψηλές φιλοδοξίες και στόχοι στον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας



Ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες η επαναληπτική ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας .
Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε  και ο  ορισμός νέας διοικούσας επιτροπής. Μια διοικούσα επιτροπή που είναι φυσική συνέχεια της προηγούμενης με κάποιες αλλαγές θέσεων, ρόλων αλλά και προσώπων, δίνοντας περισσότερο την αίσθηση «ανασχηματισμού» της περσινής, παρά νέα διοίκηση.
Νέος πρόεδρος και ο νεαρότερος ίσως στην ιστορία του συλλόγου, θα είναι ο Γιώργος Θ. Ιωαννίδης, ένας άνθρωπος διαχρονικά με πολύ σημαντική και ανιδιοτελή προσφορά στον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Πέλλας. Επίσης στην συζήτηση που διεξήχθη κατά την διάρκεια της Γ.Σ., εκφράστηκαν απ΄ όλα σχεδόν τα μέλη του συλλόγου χωρίς περιστροφές και δισταγμούς και οι για ακόμη μία χρονιά, υψηλές φιλοδοξίες και στόχοι του συλλόγου. Με την ενεργή οικονομική, υλική και ηθική υποστήριξη και βοήθεια όλων των μελών, των χορηγών και του φίλαθλου κόσμου της Πέλλας είναι σίγουρο ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα, πάντα με χρηστή και διαφανή διαχείριση αλλά και με την ακούραστη συνδρομή και δράση της διοικούσας επιτροπής που ορίστηκε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες η διοικούσα επιτροπή, θα ορίσει συνάντηση-συζήτηση, καταρχήν με τους γηγενείς ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού του συλλόγου, για να μπορέσει να ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό και προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Φυσικά άμεση συνέπεια και προτεραιότητα αυτών, η επιλογή προπονητή. Με την γνωστή περσινή πετυχημένη συνταγή και με δεδομένη τη συμμετοχή αρκετών μελών της απελθούσας στη νέα διοικούσα επιτροπή, ήδη υπάρχουν και αρκετοί μεταγραφικοί στόχοι κάποιοι από τους οποίους αρκετά δρομολογημένοι με τις δέουσες προσεγγίσεις και επαφές, από μια γκάμα νεαρών φιλόδοξων αλλά και έμπειρων καταξιωμένων ποδοσφαιριστών.
Η  κατανομή θέσεων και τα παλιά και νέα πρόσωπα από τα οποία θα απαρτίζεται η νέα διοικούσα επιτροπή του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας 2017-18  έχει ως εξής:

Πρόεδρος:  Γεώργιος Θ. Ιωαννίδης
Α' Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Σ. Στεφανίδης
Β' Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Στεργιούλας
Ταμίας: Στέφανος  Αλμπάνης
Γραμματέας: Πέτρος Κάνος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων:  Βασίλειος Ζαμιούδης
Έφορος Ποδοσφαίρου: Ιωάννης Μουρούνογλου
Έφορος Τμημάτων Υποδομής:  Παναγιώτης Πιτσάρης
Γενικός Αρχηγός: Νικόλαος Μπουράκης
Τακτικά Μέλη:
Νικόλαος Μπρατσούδης
 (Υπεύθυνος Γηπέδου),
Εμμανουήλ Σλουσάκης (Υπεύθυνος Ιματισμού & Υλικού),
Ιορδάνης Σιαπικούδης (Υπεύθυνος Χορηγιών),
 Σταμάτιος Νετούδης   (Υπεύθυνος Δράσεων & Εκδηλώσεων)

 Με πληροφορίες από   @ pella

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)