Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Λουτρόπολη μόνο για κροίσους ονειρεύεται τα Λουτρά Πόζαρ ο Μπίνος





ΤΟΥ ΞΥΝΙΖΕΙ  ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ …ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ  ΤΑΜΕΙΑ


Ευρωπαϊκή λουτρόπολη μόνο για πολύ πλούσιους , ονειρεύεται ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της Επιχείρησης, τα Λουτρά Πόζαρ. Ταυτόχρονα αναθεματίζει τα λουτρικά επιδόματα , χάρη στα οποία χιλιάδες επισκέπτονται την περιοχή και στηρίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αυτά υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αλμωπίας σε δηλώσεις του . Μέμφεται όσους τον κατηγορούν , ότι πηγαίνει στο εξωτερικό σε διάφορες συνεδριάσεις  για ταξιδάκια αναψυχής .
Δεν  ανέφερε όμως αν ήρθε έστω και ένας τουρίστας από τις μεγαλεπήβολες προωθήσεις  του ιαματικού τουριστικού προϊόντος που υποτίθεται ότι έκανε στο εξωτερικό.
Με λίγα λόγια ,πολύ σύντομα αν ευοδωθούν τα σχέδια του, τα Λουτρά Πόζαρ θα είναι μόνο για υψηλά βαλάντια. Στόχος να ωφεληθούν  μόνο οι πολύ μεγάλες επιχειρήσεις , ενώ δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί  χώρος μέσα στα Λουτρά σε όμιλο μεγάλου  οικονομικού μεγέθους για κατασκευή μεγάλης μονάδας και εκμετάλλευσης του ζεστού ιαματικού νερού αποκλειστικά μόνο σε αυτήν .
Ήδη στη Χαλκιδική λειτουργεί μονάδα , η οποία χρεώνει 40 ευρώ την κάθε λούση. Συνολικά   το κόστος δε με διάφορα άλλα υποχρεωτικά κομφόρ, αγγίζει τα 100 ευρώ.
Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς την τύχη των μικρών και μεσαίων μονάδων . Ποιο πορτοφόλι από αυτά που  αποτελούν το κύριο εισόδημα  για την ευρύτερη περιοχή θα αντέξει τέτοιες τιμές;.
Το πρώτο πείραμα για την απομάκρυνση των λαϊκών μαζών που έχουν άμεση ανάγκη την Λουτροθεραπεία, έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Κλείστηκε με μπάρες ο δρόμος προς τα κλασσικά  υδροθεραπευτήρια, με αποτέλεσμα , η πρόσβαση των ανήμπορων  κυρίως λουόμενων να γίνεται μαρτύριο , με απώτερο σκοπό να τους αποτρέψουν να ξαναέρθουν στη περιοχή.
Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμο σχέδιο αξιοποίησης παλιού ξενοδοχείου  το οποίο θα αναπαλαιωθεί και θα χρησιμοποιηθεί πιλοτικά για τις μελλοντικές επιδιώξεις που σχεδιάζονται.

Όπως προκύπτει , από τις δηλώσεις του Δημάρχου σε λίγα χρόνια , ¨ανώνυμα και αόρατα οικονομικά συμφέροντα, θα είναι τα αφεντικά στη περιοχή. Όλοι οι υπόλοιποι μοιραία θα αναγκαστούν να μετατραπούν σε υπαλλήλους των 400 ευρώ.

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

 

«Την ίδια στιγμή, κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν στο «επίδομα Λουτροθεραπίας». Έτσι ονειρεύονται την ανάπτυξη; Επιδοματική; Αυτό είναι το όραμά για το μέλλον; Η ανακύκλωση της χρεωκοπημένης μας μιζέριας μέσα από Λουτρικά επιδόματα; Ή η δημιουργία μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Λουτρόπολης, με εισόδημα που να πατά σε υγιή ποδάρια, με δεκάδες ακόμη καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας;»

Υ.Γ.

Δηλαδή  ανθρωπιστή και θεοσεβούμενε κ. Μπίνο όσοι δεν  πατάν σε υγιή πόδια
θα  τους πετάτε από την κορυφή του βαράθρου των σπηλαίων;

Υ.Γ. 1. Αλήθεια  με εκείνη την περιβαλλοντική εκπαίδευση που έφερνε χιλιάδες μαθητές τι έγινε; Σας πιάσανε στον ύπνο και σας τα πήραν όλα;
Ή μήπως εσύ και η όψιμα μυγιάγγιχτη  Τζάκρη δεν τους θέλατε γιατί οι πιο πολλοί μαθητές ήταν  φτωχόπαιδα;


6 σχόλια:

  1. Σας παρακαλούμε προσπαθειστε να
    Βοηθήσετε τα μικρά παιδάκια της Λαγκαδιας που ζητάνε την καινούργια παιδική χαρά είμαστε
    απομονωμένοι από όλα καλοπροαίρετα το λέμε και το
    ξανά λέμε ελάτε στο θέατρο να
    μας γνωρίσετε να δείτε την κατάσταση εδώ επάνω. Και εμεις
    Αλμωπία ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ πρώτα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιους κροισους θα φέρει χωρίς χαρτί υγειας στις τουαλέτες των λουτρών. Αναγκαζαν τους υπαλλήλους να σκουπίζουν τους επισκέπτες εξω απο αυτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη δεν ήρθαν; Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυμπανίδης, Ιδιώτης, κατά συνθήκην ιδρυτής των Λουτρών Πόζαρ
    Πασόης Ιωάννης μεταβατικός κοινοτάρχης
    Μπίνας Ιωάννης κοινοτάρχης
    Πρίτσκας Ιωάννης κοινοτάρχης
    Λιούγκας Χρήστας κοινοτάρχης
    Χατζηδημητρίου Δημ. δήμαρχος
    Μπίνος Χρήστος δήμαρχος
    Ζέρζης Πέτρος δήμαρχος
    Πασόης Δημ. δήμαρχος

    Όλοι αυτοί που διοίκησαν τα λουτρά ως τώρα ήταν άσχετοι και μόνο αυτός, ο θεόσταλτος, ως από μηχανής θεός έχει το μαγικό ραβδάκι που θα ΣΩΣΕΙ τα λουτρά!

    Ας μας ενημερώσει λοιπόν πού ακριβώς και σε ποιες "ανύπαρκτες" πλέον εγκαταστάσεις θα φιλοξενηθούν τα υψηλά βαλάντια που προτίθεται να φέρει;
    Ή μήπως σύμφωνα με το άκρως ελληνικό κατεστημένο της λαμογιάς "διαλύουμε την ήδη υπάρχουσα υποδομή ώστε να βγάλουμε κι εμείς το κατιτίς μας από την καινούργια;"

    Ας μας ενημερώσει επίσης, πώς εννοεί την ανάπτυξη διότι εμείς ως τώρα είδαμε τους περσινούς "μηχανόβιους" κατά την τριήμερη παραμονή τους του Αγίου Πνεύματος ενώ τα αποτελέσματα αυτής της γιορτής ταλαιπώρησαν όλη την δυτική Αλμωπία. Και σίγουρα, συμπεριλαμβάνονται μέσα στην αύξηση της επισκεψιμότητας του 2016!!!

    Είδαμε επίσης πριν ελάχιστο χρονικό διάστημα "Σύριους" λαθρομετανάστες στα λουτρά ημέρα Κυριακή παρακαλώ, για των οποίων την επίσκεψη δεν ήταν ενημερωμένος κανείς... ούτε ο ίδιος, ούτε η αστυνομικές αρχές... Φυσικά, όλοι οι επισκέπτες εκείνη την ημέρα έφυγαν ολοταχώς!

    Τίνι τρόπω αποφασίζει κάποιος ποιοι θα επισκέπτονται τα λουτρά και αποκλείει συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες; Τι είδους ρατσισμός είναι αυτός;

    Ας του θυμίσουμε προς το παρόν με ιστορικά στοιχεία ότι όταν ο ιδιώτης Τυμπανίδης αντιλήφθηκε την κοινωνική ανάγκη των λουτρών συμπεριέλαβε και τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα στα τότε πακέτα των λουτροθεραπειών.

    Και ένα επιγραμματικό μάθημα οικονομίας για το τέλος: κανένας συνειδητοποιημένος επιχειρηματίας δεν αποκλείει υποψήφιους πελάτες. Διαμορφώνει και προσφέρει τα ανάλογα πακέτα για ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΑΝΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Ή ΝΑ ΑΠΟΞΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΠΛΕΚΟΝΤΕ ΓΥΜΝΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ (ΟΠΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ)
    ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΟΧΗ.
    ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Π.Χ.ΦΡΑΠΕΣ 3 ΕΥΡΩ).
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΡΗΠΙΑ Ή ΦΤΙΑΞΤΕΤΑ Ή ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΤΑ Ή ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ.
    ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.
    ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΝΕΨΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)