Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Προσωπική υπόθεσηΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΑΛΜΩΠΙΑΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ  ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ
Καθηγητές και σπουδαστές του Πανεπιστημίου Darwin της Αυστραλίας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στα Λουτρά, όπου τους ξενάγησε και τους σύστησε την πανέμορφη τοποθεσία. Ωστόσο μεγάλη εντύπωση προκαλεί η απουσία άλλων μελών της Διοίκησης , αλλά και δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων , από μια τέτοια σημαντική επίσκεψη.

Πρόκειται για το εντέκατο θερινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου, του οποίου είναι θερμοί υποστηρικτές οι Ευστράτιο και Αγγελική Πούλου που έλκουν την καταγωγή τους από την Πιπεριά και ζούνε στην Αυστραλία
Ο Συντονιστής του Προγράμματος Αν. Καθηγητής Γεώργιος Φρατζής αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του Προγράμματος για την διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού στην Αυστραλία και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας, ενώ ο Δήμαρχος με τη σειρά του εξέφρασε τη συγκίνηση και τον θαυμασμό του για όλους αυτούς τους Έλληνες που έχουν την Ελλάδα στην καρδιά τους και διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας πραγματοποίησε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή του επιφανούς επιχειρηματία της Αυστραλίας και πρώην Υπουργού    Peter Styles, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για εξαγωγή προϊόντων που παράγονται στην Αλμωπία προς τις αγορές της Αυστραλίας και της Ασίας. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου Στράτος Κοτσίδης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης  Πολυξένη Μακρυγιάννη, καθώς επίσης και επαγγελματίες της περιοχής.

Για την συνάντηση δεν ενημερώθηκε το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν υπήρξε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες της περιοχής;
    Πάλι τα δικά μας τα παιδιά θα βολέψουμε; Αι.... θου Κύριε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή