Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη
από τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου ΈδεσσαςΣτα πλαίσια λειτουργίας της δομής Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Έδεσσας υλοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουλίου μία ιδιαίτερη εκδήλωση αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη. 
Ύστερα από μία μακριά σε διάρκεια προετοιμασία και πολλές πρόβες των ηλικιωμένων της δομής έγινε δυνατή η επιτυχής υλοποίηση της εκδήλωσης, που περιλάμβανε απαγγελίες ποιημάτων, ανάγνωση του βιογραφικού του ποιητή και απαγγελία-τραγούδι των γνωστών τραγουδιών του όπως «Το δελφινοκόριτσο», «Τον γλάρο», «Η ποδηλάτισσά» και το «Θαλασσινό τριφύλλι».
Οι ηλικιωμένοι ωφελούμενοι της δομής γύρισαν χρόνια πίσω, έζησαν στιγμές νεότητας και δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό πρόσφεραν μία ιδιαίτερη και συγκινητική εκδήλωση στους δεκάδες παραβρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση.
                 
Η λειτουργία της δομής Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Έδεσσας χρηματοδοτείται στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020 από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου