Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Αυτοψία Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά στο τμήμα Σκύδρας – Ριζού

- Ολοκληρώνεται το τρέχον έργο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας


Ολοκληρώνεται το έργο της συντήρησης εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας το οποίο εκτελείται από την αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 321.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας & Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού τμήματος «Σκύδρα – Ριζό» και συνομίλησε με τους μηχανικούς και υπευθύνους της αναδόχου εταιρείας για την εξέλιξη του έργου. Παρούσα και η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου η οποία ευχαρίστησε την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κυρία Αηδονά για την ολοκλήρωση μιας τεχνικής παρέμβασης ιδιαίτερης σημασίας για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σκύδρας που αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ριζού Χαράλαμπος Φαντίδης.

Το έργο περιλαμβάνει αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος και, όπου απαιτείται, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και διαγράμμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου