Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας , ο Μέγας Αλέξανδρος και ο καταραμένος όφις (ο Τύπος που δεν του υποτάσσεται)

Η KALES ANGES    ΗΡΩΪΔΑ ΤΩΝ σκοπίων κατά τον Δήμαρχο Αλμωπίας , κοντεύει να διαλύσει τα πάντα στο Δημαρχείο 






Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ: "Ο ΔΕ ΨΕΥΔΗΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΨΕΥΔΟΣ"


Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ


Αντί  να κάνει το αυτονόητο  ο Δήμαρχος Αλμωπίας , ως πρώτος πολίτης  και να ενημερώσει  τους ποίτες σ ο ίδιος τι ακριβώς έχει γίνει  με το πορτραίτο της παγκοσμίου άγνωστης Σκοπιανής ηρωϊδας κατά δήλωση του  , που έχει αναρτήσει στο γραφείο του, συνεχίζει την ίδια ανόητη τακτική . Αντι με βάση την απλή δεοντολογία  να απαντήσει στο Μέσο που ανέγραψε την σχετική είδηση , συνεχίζει την ίδια   ανόητη τακτική . Έβαλε τον προσωπικό του φωτογράφο και  παγκοσμίως τελείως άσχετο με την δημοσιογραφία , να «μαλλώσει» το μέσο που δημοσίευσε  τα περί πορτραίτου θέματα.
Μέσα από το προσωπικό του ηλεκτρονικό υποζύγιο  με περίσσιο θράσσος κάνει και μαθήματα δεοντολογίας . Θου Κύριε.  Κάνουν  λόγο και για λάσπη. ΠΟΙΟΙ; Οι πρώτοι στον κόσμο παραγωγοί λάσπης.
Μετά τις απειλές κατά του μέσου , που δεν έπιασαν τόπο , άρχισε το…λαϊκό δικαστήριο.
Ο πρώτος πολίτης κοντεύει να τρελλαθεί γιατί υπάρχουν ακόμα μέσα που αντιστέκονται και δεν μπορεί να εξαγοράσει. Προφανώς τα λεφτά του δεν μετράν παντού.

Η ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράφει το ηλεκτρονικό υποζύγιο Μπίνου:


Τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε σε ιστοσελίδα που διατηρεί συνταξιούχος αστυνομικός (!!!) έναν πόλεμο λάσπης κατά του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου. Τον κατηγορεί ο συντάκτης ότι κατέβασε το κάδρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου για να τοποθετήσει κάδρο με… ηρωίδα των Σκοπίων.

Ο συγκεκριμένος συντάκτης δεν θεώρησε σκόπιμο να μπει στη διαδικασία ούτε καν να ζητήσει την άποψη του θιγόμενου προσώπου, αλλά όπως συνηθίζει πάντοτε εξαπέλυσε μία πρωτοφανή επίθεση κατά του Δημάρχου, σπιλώνοντας πρόσωπα και συνειδήσεις εκμεταλλευόμενος ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα και με την εμπάθεια που τον διακρίνει.

Το πόσο ο καθένας είναι πατριώτης, αποδεικνύεται στην συνολική του πορεία και παρουσία. Και φυσικά, ο Δήμαρχος έχει αποδείξει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοια ζητήματα ξέρει να υπερασπίζεται την ιστορικότητα της περιοχής μας και να βάζει τις κόκκινες γραμμές σε όσους θέλουν να παραποιούν και να καπηλεύονται την ιστορία μας. Οι ομιλίες που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα σε εκδηλώσεις της περιοχής μας είναι ενδεικτικές και δεν φοβήθηκε ποτέ να πει την άποψή του ανοιχτά ακόμα κι όταν γνωρίζει ότι θα δυσαρεστήσει κάποιους. Έχει αναφερθεί πολλές φορές σε όλους εκείνους που έδωσαν το αίμα τους γι’ αυτό τον τόπο. Σ’ εκείνους που μπορεί να μην ήξεραν να μιλάνε Ελληνικά, αλλά πολέμησαν και μάτωσαν για την Ελλάδα. Και όλα αυτά τα έχει δηλώσει χωρίς αστερίσκους.


Όσον αφορά στην ουσία, το κάδρο στο οποίο απεικονίζεται μια κοπέλα (και όχι μια ηρωίδα των Σκοπίων, όπως έντεχνα θέλησε να περάσει ο συντάκτης), προσφέρθηκε στον Δήμαρχο Αλμωπίας από τον Δήμαρχο Δήμου της ΠΓΔΜ με τον οποίο υπάρχει συνεργασία στα πλαίσια διασυνοριακού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ξεκίνησε από την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο και συνεχίστηκε με τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Άλλωστε όπως είναι γνωστό, ποτέ δεν υπήρξαν προκλήσεις στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας από καμία από τις δυο πλευρές ειδικά όσον αφορά σε ιστορικά ζητήματα. Η συνεργασία περιορίζεται σε συγκεκριμένα έργα που υλοποιούνται από αυτό το πρόγραμμα και όπως δήλωσε πολλές φορές ο Δήμαρχος υπάρχει απόλυτος σεβασμός και από τους δύο Δήμους.


Στο σημείο που αναρτήθηκε το συγκεκριμένο κάδρο, δεν υπήρχε ποτέ κάδρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, γιατί κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο υπήρχε μία μεγάλη ντουλάπα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την παραπάνω φωτογραφία που τραβήχτηκε στα πλαίσια μιας βράβευσης καθηγητών επί Δημαρχίας Δημήτρη Πασόη. Άρα δεν υπήρξε καμία… αποκαθήλωση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως θέλησε ο συγκεκριμένος συντάκτης να περάσει στην κοινή γνώμη.


Όχι μόνο δεν υπήρξε αποκαθήλωση, αλλά την πρώτη μέρα που ανέλαβε ως νέος Δήμαρχος ο Δημήτρης Μπίνος, έβγαλε από τα ντουλάπια μία προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την τοποθέτησε σε περίοπτη θέση ακριβώς πίσω από το γραφείο του. Τότε μάλιστα, όσοι ήμασταν παρόντες για να καλύψουμε την τελετή παράδοσης-παραλαβής είχαμε ακούσει τον Δήμαρχο να μιλά με μεγάλο ενθουσιασμό για τον Μέγα Αλέξανδρο όταν ερωτήθηκε σχετικά με αυτή την προτομή.


Επίσης, στο γραφείο υπάρχουν και άλλα κάδρα που απεικονίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο τόσο κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο, όσο και σήμερα.

Είναι φαινόμενο της εποχής μας, ο καθένας να θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να θίγει πρόσωπα και συνειδήσεις χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό. Τη στιγμή που κάποιος απολαμβάνει τη σύνταξη του αστυνομικού, προσπαθεί να πείσει την κοινωνία ότι έγινε ξαφνικά δημοσιογράφος και τιμητής των πάντων, χωρίς μάλιστα να τηρεί στο ελάχιστο τους κανόνες δεοντολογίας. Η λάσπη όμως επιστρέφει σ’ αυτόν που τη ρίχνει…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ


 Με αφορμή ανάρτηση στο καθ΄υπόδειξη άρθρου που δημοσιεύθηκε στην γνωστή ιστοσελίδα που εκφράζει τις απόψεις και θέσεις της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας, ο συντάκτης!! του οποίου επιτίθεται στην ιστοσελίδα μας, για θέμα του οποίου ΔΕΝ  ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση και καθήκον, αλλά και προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης και παρανόησης να διευκρινίσουμε τα εξής:

Σχετικά με την επίμαχη ανάρτηση της ιστοσελίδας μας, αναφορικά με την ύπαρξη κάδρου στο γραφείο του Δημάρχου Αλμωπίας, στο οποίο απεικονίζεται, κατά δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας, ηρωϊδα των Σκοπίων, η ιστοσελίδα μας, το μόνο που έκανε, ήταν να μεταφέρει τους ακριβείς διαλόγους που έλαβαν χώρα στο γραφείο του Δημάρχου την 14/8, περί ώρα 14.30, λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΤΗΣΕΙΣ Ή ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ. Προς επίρρωση δε των παραπάνω, επικαλούμαι τις μαρτυρίες των  παρευρισκομένων στο γραφείο του Δημάρχου Αλμωπίας, ήτοι, των τριών μελών της οικονομικής επιτροπής, του Γραμματέα αυτής, της συνεργάτιδας του Δημάρχου και ενός δημότη.

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν ποια είναι η εικονιζόμενη στη φωτογραφία και το ιστορικό της, ας ρωτήσουν αυτόν που την αποκάλεσε ηρωϊδα. Όσα για τα υπόλοιπα, να είχαμε να λέγαμε. Αναφορικά με τα κακοήθη και άνανδρα ανώνυμα σχόλια που υπάρχουν στο τέλος της ανάρτησης της παραπάνω ιστοσελίδας του Δημάρχου, επιστρέφονται σ΄αυτούς που τα έγραψαν. Ίσως να είχαν κάποια αξία, αν οι συντάκτες τους τα έγραφαν επώνυμα.

Τέλος, κατανοούμε απόλυτα τον εκνευρισμό, τον φόβο και την απώλεια ψυχραιμίας ορισμένων, αφού διαισθάνονται πλέον ότι πολιτικά... πνέουν τα λοίσθια, ενώ καλό θα είναι κάποιοι τυφλοπόντικες να παραμείνουν στην τρύπα στην οποία κρύβονται  και να μην προκαλούν και… εκβιάζουν, κάνοντας τους γνωστό για μία ακόμη φορά ότι η ιστοσελίδα μας, θα συνεχίσει να προβάλλει τα προβλήματα του Δήμου Αλμωπίας-και όχι μόνο-, αλλά και να λέει την αλήθεια, όσο αυτή και αν ενοχλεί, χωρίς εμπάθεια και υποκρισίες, με γνώμονα και κριτήριο το συμφέρον του τόπου και των δημοτών.

By Sakis


ΟΙ ανώνυμοι Δημοκρατικοί σχολιαστές  του Δημάρχου.

Οι πληρωμένοι αδρά από τον Δήμο , συνεργάτες του Δημάρχου , μέσα από σχόλια , περνάν γεννεές δεκατέσσερις όσους θεωρούν ότι ενοχλούν τον εργοδότη-αυτοκράτορά το τους 


24 σχόλια:

    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 3:31 μ.μ.

    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ “ΚΥΡΙΟΣ” ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΛΙΚΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;;;;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
        Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 10:07 μ.μ.

        ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΦΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.
        Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 3:33 μ.μ.

    O dimarxos exei dosei deigmata grafis gia ta pistevo tou. Kathara kai xastera. Dimarxe sygxaritiria gia tis topothetiseis soy.
    Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 3:38 μ.μ.

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΗΤΑΝ.
    Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 3:41 μ.μ.

    Στο κατάπτυστο άρθρο ο δήθεν συντάκτης αναφέρεται σε ηρωίδα των Σκοπίων. Ας μας πει λοιπον ο ξερολας...ποια ειναι η ηρωιδα των Σκοπιων που απεικονιζεται στο καδρο του Δημάρχου. Και μετα να μας πει τι κάπνιζει και βλέπει οραματα!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
        Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 3:46 μ.μ.

        ΝΑΙ ΡΕ. ΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΗΡΩΙΔΑΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΩΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ;;; ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΗΡΩΙΔΑ ΕΙΝΑΙ.
        Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 3:42 μ.μ.

    Βαρέστε όσο θέλετε. Ο Μπίνος είναι καθαρός και θα συνεχίσει να σας κατακεραυνώνει. Έχουμε ένα δήμαρχο τίμιο και εργατικό και αυτό ενοχλεί. Λογικό. Ο συντάκτης-δημοσιογράφος-συνταξιούχος αν θέλει να δουλέψει ας του κόψουν τη σύνταξη και ας γυρίσει στο τμήμα. Τους πληρώνουμε για να το παίζουν και κάποιοι.
    Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 3:45 μ.μ.

    Ποιος άλλος βγήκε τοσο ανοιχτά και μίλησε για αυτό το θεμα οσο ο μπινος;; το τολμησε κανενας άλλος;;;;;; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Θα μπορουσε να τα εχει καλα με ολους για να μαζευει ψηφους από ολους. Δεν το εκανε. Μιλησε ξεκαθαρα και δηλωσε ότι ως δημαρχος δεν θα επιτρεψει καμια αλοιωση της ιστορικοτητας του δημου μας. Αυτος είναι ο Δημητρης Μπινος.
    Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 3:50 μ.μ.

    ΑΣ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. Ο ΚΑΘΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
        Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 5:35 μ.μ.

        Αργόσχολος
        Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 11:44 μ.μ.

        ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ.
        Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 4:13 μ.μ.

    ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.
    Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 4:29 μ.μ.

    Στηρίζουμε Δήμαρχο ! Είναι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ = ΕΛΛΗΝΑΣ! οχι Γιαλαντζί.
    Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 4:59 μ.μ.

    Ο συγκεκριμένος συντάκτης έχει επιλεκτική ευαισθησία. Άλλοι αιρετοί εξυμνούν δημόσια προδότες του έθνους. Για εκείνους-ες δεν έχει να πει κάτι;;
    Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 5:06 μ.μ.

    Δεν έχουν να τον κατηγορήσουν τον Μπινο για κάτι σπουδαίο και γράφουν μαλακιες.
    Απάντηση
    Κιρκενιδου Μαρια20 Αυγούστου 2017 - 5:17 μ.μ.

    Θελω απο καρδιας κ με ολη την ειλικρινια που με διακατεχει να εκφρασω τα όσα είδα κ ακουσα ως Γραμματέας δημαρχου, διοτι εχω ιδια αντίληψη και νιώθω αδικια για τα αισχρά σχόλια που ελεχθησαν εναντίον του Δημάρχου Αλμωπίας. Ως ανθρωπος και ως υπάλληλος του Δήμου Αλμωπίας 27 χρονια κ από το 2011 στο ιδιαίτερο γραφείο Δημάρχου εχω την τύχη να συνεργάζομαι με δημάρχους που κύριο μέλημά τους ηταν παντα η προώθηση κ επιλυση των προβληματων του δημου μας. Η αγαπη κ η λαχτάρα να προοδεύσει κ να αναδειχθεί ο Δήμος μας σε όλα τα επίπεδα ήταν κ ειναι το μονο αληθινο κινητρο της εκλογης τους. Τον χώρο μέσα κ εξω από το γραφείο Δημάρχου τον βρήκα διακοσμημένο με διάφορους πίνακες κ μάλιστα πολλοί από αυτούς απεικονίζουν τον μέγα Αλέξανδρο. Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο Δήμαρχος κ Μπινος Δημητριος με παρακάλεσε να καθαρισουμε κ να βαλουμε σε ταξη το γραφειο του, ειναι γνωστη αλλωστε η αγαπη του για την καθαριοτητα, το συμμάζεμα κ την ομορφιά του χώρου του. Καθώς συμμετειχε και τακτοποιουσε κ ο ίδιος με το προσωπικό του γουστο, ειδε σε μια γωνία του γραφείου του , κάτω στο πάτωμα, ένα ξύλινο μεγάλο κουτί και με ρώτησε τι περιέχει.... Δεν γνώριζα ούτε το περιεχόμενο, ούτε την προέλευση του, το ανοίξαμε μαζί ηταν καλα αμπαλαρισμενο με καρφακια κ κορδέλες και πολύ βαρύ. Με έκπληξη κ των δυο είδαμε μέσα φιλοτεχνημενη μια κεφαλή του Αλέξανδρου σε υλικό από χαλκό. Ήταν τόσο μεγάλη η απορία του γιατί κείτονταν αυτό εκεί !!!! Μου εκανε εντυπωση η έκπληξη κ η χαρά του που το ανακάλυψε λες και ήταν σε ανασκαφή !!!! Μου ειπε επι λεξη ... τόσο σημαντικό κ ωραιο έργο πρέπει να μπει στην πιο περίοπτη θέση του γραφείου μου. Το έθεσε με ευλάβεια στο ερμαριο πίσω από το γραφείο του ..Στην πιο εμφανή θέση που υπάρχει στο χώρο του. Απο τοτε ολα ειναι στη θεση τους , καθε πινακας που προϋπήρχε κ οσα σιγα σιγα προσεθεσε από το διασυνοριακο πρόγραμμα καλλιτεχνών και από Προσωπικά δώρα προς τον ιδιο.
    Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 5:29 μ.μ.

    ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ.
    ΛΕΒΕΝΤΗΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
    Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 6:47 μ.μ.

    Δήμαρχε όσο είναι νωρίς αφουγκράσου τις εντυπώσεις του κοσμάκη και μη μένεις στις γνώμες των ίδιων και των ίδιων που συχνά υπερβάλουν.
    Φυσικά δεν αναφέρομαι στό συγκεκριμένο θέμα γιατί απλά πιστεύω οτι δεν υπάρχει κάτι ένοχο για σένα.
    Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 8:18 μ.μ.

    οι ρουφιάνοι παντα θα ειναι ρουφιάνοι....δεν ξεχνω ρουφιανε, κατάλαβες ρουφιάνε;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
        Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 9:18 μ.μ.

        μου θυμισες την ταινια το ΚΑΡΦΙ χα..χα..χα και τι καρφι? ΠΡΟΚΑ.
        Απάντηση
    Ανώνυμος20 Αυγούστου 2017 - 11:42 μ.μ.

    ρε συνταξιουχε μπατσε, για κυπατζη σε κοβω.
    Απάντηση
    Ανώνυμος21 Αυγούστου 2017 - 12:31 π.μ.

    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ
    Απάντηση
    Ανώνυμος21 Αυγούστου 2017 - 1:22 π.μ.

    Ο δήμαρχος μας είπε μεγάλες αλήθειες και σήμερα στα Ακρίτεια. Είπε:
    "Οι Μακεδόνες έχουν γνήσια Ελληνική ψυχή. Πιστοποιητικό εθνικών φρονημάτων δεν χρωστάμε σε κανέναν."
    Απάντηση
    Ανώνυμος21 Αυγούστου 2017 - 1:26 π.μ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
    ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΤΟ ΤΖΟΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΗΨΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΔΑ.
    ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

8 σχόλια:

  1. Έχει ξεφύγει ο δήμαρχος και όλοι η κομπανία του.Απο την μια μ@λ@κι@ στην άλλη. Ποτε προλαβαίνει να λύση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας απορο. Μονο τα σχόλια που κάθονται κσι απαντανε ο δήμαρχος και ο δημοσιογραφικός του παίρνει ώρες. Γιαυτό δεν στρώνει η κατάσταση. Όλο λάσπη λάσπη απο μόνοι τους θα θαφτούν στο τέλος .Έρχεται το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η χουντα ωχρια μπροστα τους,ουτε ενα αρνητικο σχολιο.προσωπικα,αν και περασαν 20 χρονια,δεν μπορεσα ακομη να εξηγησω,την τοτε επιλογη του ΠΑΤΡΙΩΤΗ δημαρχου ως υποψηφιου δημοτικου συμβουλου,εχοντας να διαλεξη αναμεσα σε 4 αρχηγους ΑΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ-ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,προτιμησε τον Αποστολου.Ο ευρων θα κερδιση την προτομη του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και θα την παραλαβη,απο την ιδιαιτερα γραμματεα του Δημαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ Κε ΜΠΙΝΟ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΗΡΩΩΝ,ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ,ΚΑΠ.ΓΑΡΕΦΗ κ.λ.π. ΣΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΟΥ;ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ,ΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΕΞΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟ ΣΤΙΣ 1.22.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ,ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΕΙΑ ΕΙΠΕ:ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ,ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ (ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να αναδημοσιεύεις ρε Πέτρο και τα σχόλια από το Blog του Σταυράκη δεν το περίμενα ποτέ. Έγινες παράρτημα του Aridaia news;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πίνακας τόσο από καλλιτεχνική όσο και από αισθητική άποψη είναι απαίσιος. Δεν ξέρω αν είναι σκοπιανη ηρωίδα αλλά αν δεν είναι ποιος ο λόγος της ανάρτησης του. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Δήμαρχος διακατέχεται από τόση κακογουστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γνωστό blog για την υποκειμενικότητά του. Σχόλια αρνητικά για τα αντικείμενα που προστατεύει δεν δημοσιεύονται. Η στήριξη που παρέχει στους εκάστοτε δημάρχους μεταφράζεται και ανταποδίδεται με εύνοια προς τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Έτσι είναι η ζωή, δούναι και λαβείν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)