Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Άπλες σκέψεις για τις φωτιές


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM


 ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ



Κάθε χρόνο τα  γνωστά γεγονότα  με τις φωτιές και μάλιστα στην καρδιά του τουρισμού, το ερώτημα είναι απλό είναι σαμποτάζ; η τα δάση μας    είναι τέτοια και έτοιμα για φωτιές. Υπάρχει λύσει πάνω σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα; Ναι αν    μόνο  τα  αραιώσουμε τα δάση μας θα μπορούμε να τα σώσουμε  Αρά και δεν είναι πρόταση  αλλά μια απλή  λογική να κάνουμε λειτουργικά τα  δάση και μάλιστα δίπλα στις πόλης μας η στα χωριά μας .
Να αραιώνουμε τα δάση  δηλαδή να τα κάνουμε λειτουργικά και όχι αυτό το μπάχαλο που σήμερα έχουμε πυκνή βλάστηση ξερά χάρτα παντού και τα περισσότερα χωράφια οι καλαμιές είναι έτοιμες για νέα πυρκαγιά .θα μου πουν μα τα δάση είναι τεράστια πως θα τα αραιώσουμε και αυτό θα γίνει με τους ξυλοκόπους αρκεί να το θέλουμε .
Επίσης ο τουρισμός είναι καλός αλλά είναι και επικίνδυνος γιατί δεν ξέρουμε ποιος μπαίνει και ποιοι  βγαίνει από αυτήν την χώρα και τι σκάπτετε ο κάθε ένας από αυτούς όταν ξέρουμε τι μεγάλα συμφέροντα υπάρχουν γύρω από τον τουρισμό και μάλιστα δις παίζονται και εδώ χρειάζεται προσοχή.
Άρα δάση που είναι συνδεδεμένη  από κάθε πόλη θα πρέπει να είναι  λειτουργικά και να το περιπατάει ο κόσμος και ο κρατικός μηχανισμός  άλλη λύσει δεν υπάρχει .
Ενα άλλο που έχουμε είναι τα εργοστάσια  που παράγουν τα αεροπλάνο τάχα να σβήνουν τις φωτιές και ποιος μου το λέει ότι δεν βάζουν και αυτοί τις φωτιές προκειμένου να πωλούν τα προϊόντα τους καλαντέρ κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)