Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Η ΔΗ.Κ.Ε.Α.ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Σε τροχιά δημιουργικότητας και συνετής διαχείρισης βρίσκεται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.) Αλμωπίας.
Kατά το 2016 αποπληρώθηκε το ποσό των 90.000 ευρώ που αφορούσε σε οφειλές του έτους 2011 προς την Εφορία, τη στιγμή μάλιστα που υπήρχε σχετική ρύθμιση μέχρι το 2023. Με αυτόν τον τρόπο, η Δημοτική Επιχείρηση απαλλάχτηκε από ένα σημαντικό βάρος και πλέον μπορεί να βρει τον βηματισμό της όσον αφορά στον κοινωφελή της χαρακτήρα.
Σήμερα οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών πληρώνονται στην ώρα τους, χάρη στον ορθό προγραμματισμό και τη χρηστή διαχείριση των χρημάτων, ενώ παράλληλα συνεχώς ενισχύεται το κοινωνικό έργο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΣΤΟ  κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.), πραγματοποιούνται εργασίες επισκευής και συντήρησης ώστε να απολαμβάνουν τα παιδιά ένα ακόμα καλύτερο περιβάλλον. Μάλιστα, στον προγραμματισμό της ΔΗ.Κ.Ε.Α. είναι, ανάλογες εργασίες να πραγματοποιηθούν και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) ΑμεΑ. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού στο παλαιό Δημαρχείο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και έχει αλλάξει η εικόνα αυτού του ιστορικού κτιρίου για την πόλη της Αριδαίας.
Ο  Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Κώστας Ζαχαριάδης  με την εμπειρία που διαθέτει και την εργατικότητα που τον διακρίνει  έχει θέσει  υψηλούς στόχους για την επιχείρηση η οποία από το 2014 που ανέλαβε η  σημερινή  Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα έχει κάνει σημαντικά βήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου