Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Μετράει …περασμένα μεγαλεία ο Δήμαρχος Αλμωπίας



Η αντίστροφη μέτρηση για τον Δήμαρχο Αλμωπίας άρχισε από καιρό. Η κατάσταση από δω και πέρα κάθε μέρα  που περνάει χειροτερεύει.

Η επίθεση που εξαπέλυσε κατά του δημοτικού συμβούλου και πρώην στενού του συνεργάτη στα Λουτρά Πόζαρ  Δημήτρη Βέσκου,δημιουργεί ολοένα και περισσότερα ερωτηματικά.


Μια επίθεση βουτηγμένη στη λάσπη και στη συκοφαντία που δεν μπόρεσε ούτε μπορεί να πείσει και ένα μικρό παιδί.Ούτε και έδωσε το παραμικρό στοιχείο για όσα ισχυρίστηκε
Το αναπάντητο ερώτημα για ποιο λόγο εξαπέλυσε τέτοιες αθλιότητες , χωρίς φαινομενικό τουλάχιστον  λόγο, παραμένει. Κάθε μέρα που περνάει και ο πιο αδαής πολίτης αντιλαμβάνεται ότι ΄ όσα καταλόγισε στον Δημήτρη Βέσκο , δεν έχουν ίχνος αλήθειας , για τον απλό λόγο , ότι δεν είχε  καμιά δικαιοδοσία ούτε  πόστο  που να μπορεί να κάνει το παραμικρό , απ΄ όσα ισχυρίστηκε ο Δήμαρχος. Πέρα από τυχόν ελάχιστες πρόσκαιρες εντυπώσεις ο Δήμαρχος δεν απεκόμισε κανένα όφελος. Το ερώτημα παραμένει: Τότε ποιος ;

Ο Παράσχος Τσάνταλης μετά από αρκετά χρόνια , κατάλαβε ότι ο δήμαρχος Αλμωπίας ,   του  λέει συνέχεια ψέματα και αποφεύγει όπως ο  διάολος το λιβάνι , να διεκδικήσει ο Δήμος  τα χαμένα  και σπασμένα από τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα.  Ο Δήμαρχος έβρισκε συνέχεια δικαιολογίες και ξεγλιστρούσε    με μεγάλη μαεστρία. Μέχρι και το καταπληκτικό της αποποίησης του καθολικού  διαδόχου του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου , επινόησαν  οι υπηρεσίες του , για να γλυτώσει  τα φιλαράκια που τον βοήθησαν στις εκλογές , με αντάλλαγμα να ροκανίζει τον χρόνο.
Δεν αποκλείεται  ο δήμαρχος να βρεθεί αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες. Δεν αποκλείεται όμως , αν δεν υπάρξουν πολιτικές παρεμβάσεις   να πάρει την άγουσα προς το σπίτι του , αν λειτουργήσουν όπως προβλέπεται οι  πάνω από αυτόν ελεγκτικοί μηχανισμοί , χώρια από την όποια δικαστική έκβαση της μηνυτήριας αναφοράς του Παράσχου Τσάνταλη.
Πληροφορίες τον φέρουν να προσπαθεί να διασπάσει το μέτωπο των πέντε διαφωνούντων της παράταξής του. Αυτό μάλλον λίγη σημασία έχει.
Άλλωστε, όσο και να ζει σε έναν εκτός πραγματικότητας κόσμο, αντιλαμβάνεται σε όλες τις  εκδηλώσεις που πηγαίνει , ότι  ο κόσμος
όχι μόνο του γυρίζει την πλάτη , αλλά το δείχνει κιόλας.
Ο ίδιος προσπαθεί για λίγο ακόμα να ζήσει το όνειρό του , πριν όλα γίνουν περασμένα μεγαλεία.
Υπάρχουν όμως και αυτοί που πιστεύουν ότι δεν χάθηκαν όλα. Αρκεί μετά το φθινόπωρο να αναθεωρήσει ριζικά πολλές πρακτικές του.  



7 σχόλια:

  1. ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΤΟΝ ΦΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο βεσκος ήδη ετοιμάζει τη μήνυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.... Ο ΒΕΣΚΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ. ΜΥΝΗΣΗ;;;; ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ!!!

      Διαγραφή
  4. Χιούμορ Η καινούργια παιδική χαρά
    αχ Ελλάδα σε αγαπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)