Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Μεταβλητό το τοπίο στην ΕΠΣ Πέλλας



Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τον ακριβή αριθμό των ομάδων που θα πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα
της ΕΠΣ Πέλλας. Κα ι αυτό γιατί υπάρχουν ομάδες που μ΄΄αλον φέτος δεν θα συμμετάσχουν στους αγώνες . Στην Α΄ο ιστορικός ΑΡΗΣ Λουτρακίου μετά από 40 χρόνια συμμετοχής δεν θα αγωνιστεί. Στον ίδιο δρόμο βρίσκονται το Γαρέφι και ο Νέος Αετός Σκύδρας. Οι δηλώσεις συμμετοχής βέβαια είναι μέχρι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου .
Σε περίπτωση μη συμμετοχής η προκήρυξη της ΕΠΣ Πέλλας προβλέπει τα παρακάτω;



Σε περίπτωση που μία ομάδα της Α1 κατηγορίας δεν δηλώσει συμμετοχή για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2017/2018, τότε η θέση της ομάδας αυτής θα συμπληρωθεί από την νικήτρια ομάδα του αγώνα κατάταξης μεταξύ των τριταθλητριών ομάδων του 1ου και 2ου ομίλου της Α κατηγορίας περιόδου 2016/2017. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή, σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτυ για την ανάδειξη του νικητή.
β) Σε περίπτωση που και δεύτερη ομάδα της Α1 κατηγορίας δεν δηλώσει συμμετοχή για το πρωτάθλημα περιόδου 2017/2018, τότε θα συμπληρωθεί η Α1 κατηγορία από τις τριταθλήτριες ομάδες του 1ου και 2ου ομίλου της Α κατηγορίας περιόδου 2016/2017.
γ) Σε περίπτωση που κατά την ανωτέρω υπό β) περίπτωση μία ομάδα από τις ανωτέρω τριταθλήτριες, δεν δεχθεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας περιόδου 2017/2018, τότε την θέση της θα καταλάβει η νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από αγώνα κατάταξης μεταξύ των τετραθλητριών ομάδων του 1ου και 2ου ομίλου της Α κατηγορίας περιόδου 2016/2017. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή, σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτυ για την ανάδειξη του νικητή.
δ) τα ανωτέρω ισχύουν αναλόγως και για τα πρωταθλήματα της Α και Β κατηγορίας με  την  επισήμανση  για  τη  Β΄ ερασιτεχνική  κατηγορία , ότι  για  τη  συμπλήρωση  της  Α΄ ερασιτεχνικής  κατηγορίας , λόγω  μη  δήλωσης  συμμετοχής  σ΄ αυτήν  την  κατηγορία  , κάποιας  ομάδας  κατά  τα  ανωτέρω , θα  αγωνισθούν  αρχικά  η  τετραθλήτρια  του  1ου  ομίλου  με  την  τριταθλήτρια  του  2ου  ομίλου  σε  ουδέτερο  γήπεδο  που  θα  ορίσει  η  διοργανώτρια  αρχή , σε  περίπτωση  ισοπαλίας  παράταση  και  πέναλτυ  για  την  ανάδειξη  του  νικητή  και  ούτω  καθεξής. Εάν  μία  ομάδα  εξ  αυτών  δεν  επιθυμεί  να  συμμετέχει  στο  πρωτάθλημα  της  Α΄ ερασιτεχνικής  κατηγορίας , προάγεται  σ’  αυτήν  η  άλλη. 

ΑΡΘΡΟ  2ο:                         ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
1.Στους αγώνες που παραπάνω προκηρύσσονται συμμετέχουν όσα σωματεία δικαιούνται, κατά κατηγορία, σύμφωνα με την προκήρυξη και τους πίνακες με την τελική βαθμολογική κατάταξη των σωματείων της περασμένης περιόδου 2016/2017.
2.Για νέα σωματεία που θα προέλθουν από τη συγχώνευση δύο ή περισσότερων σωματείων και των οποίων η διαδικασία αναγνώρισης από την Ε.Π.Ο. δεν θα έχει συμπληρωθεί μέχρι τις 25-9-2017, η προθεσμία υποβολής της δήλωσης παρατείνεται μέχρι την προηγούμενη από την ημέρα κλήρωσης των αγώνων της κατηγορίας στην οποία δικαιούται  να συμμετάσχει το σωματείο που προήλθε από τη συγχώνευση.
3.Στην  Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία, εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός ομάδων που θα εκδηλώσουν σχετική επιθυμία με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής, «Δευτέρων ομάδων» με συμμετοχή ποδοσφαιριστών με συγκεκριμένες ηλικίες και με την προϋπόθεση ότι δεν αγωνίσθηκαν στο τμήμα ανδρών πριν από 24 ώρες. Σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα «Δεύτερων Ομάδων» δεν έχουν υποχρέωση να καταβάλουν στην Ένωση παράβολο συμμετοχής. Ο χρόνος υποβολής δήλωσης συμμετοχή των «Δεύτερων ομάδων» προσδιορίζεται μέχρι της 29-9-2017.
4.Μεταξύ της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και της Γ’ Ερασιτεχνικής «Δευτέρων ομάδων» δεν θα υπάρξει προβιβασμός ούτε υποβιβασμός.
5.Η συγκρότηση των ομίλων θα γίνει με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Δημοσιεύαμε τις τελικές περσινές βαθμολογίες από το αρχείο μας

 A1
 
  Στην γ Εθνική ο Εδεσσαϊκός. Υποβιβάστηκαν Αμπελιές , Αρσένι, Σταυροδρόμι

 

 Ανήλθαν Σωσάνδρα, Άψαλος. Υποβιβάστηκαν Μακεδονικός έδεσσας, Ζέρβη
 

 Ανήλθαν Π. Μυλότοπος , Εσώβαλτα, Υποβιβάστηκαν ΣΦ ΠΑΟΚ Γ. , Ολυμπιάς Κ.Β.
 Ανήλθαν Σαρακηνοί, Υδραία, Εθνικός Αριδαίας
 

Ανήλθαν ΛΙΠΑΡΌ,  Ποντιακή Νεολαία Κ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)