Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ενυπόγραφη εξώδικη επιστολή διαμαρτυρίας από τους γονείς των μαθητών του Νηπιαγωγείου Προμάχων.





ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ  ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ

Οι γονείς των μαθητών του Νηπιαγωγείου Προμάχων στην συνάντηση που είχαν   τη Πέμπτη  το πρωί με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Χρήστο   Γεωργίου, τόνισαν πως όσες επισκευές και παρεμβάσεις κι αν δεχτεί το νυν κτίριο του Νηπιαγωγείου Προμάχων, δεν πρόκειται να καταστεί κατάλληλο να φιλοξενεί μαθητές.
Αφενός λόγω της παρατεταμένης υγρασίας και μούχλας που υπάρχει στην άνω των εβδομήντα ετών τοιχοποιία, η οποία εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία των παιδιών, και αφετέρου οι παιδικές τουαλέτες που βρίσκονται στον πίσω χώρο του σχολείου και είναι παγωμένες καθώς δεν θερμαίνονται και όταν υπάρχει βροχόπτωση εισέρχονται νερά με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε αυτές να αποτελεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των μικρών μαθητών.
Η προσωρινή φιλοξενία του Νηπιαγωγείου στο κτίριο του Δημοτικού σχολείου είναι αποδεκτή έως ότου βρεθεί το κατάλληλο κτίριο προκειμένου να στεγαστούν οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό.
Η λύση, στην οποία οι γονείς επιμένουν και διεκδικούν, είναι ένα νέο κτίριο εξ αρχής.
"Πρόκειται για την υγεία των παιδιών μας", τόνισαν και κατέθεσαν ενυπόγραφη εξώδικη επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία κοινοποίησαν και στην Διεύθυνση Α' βάθμιας Εκπαίδευσης και στη Διεύθυνση Υγιεινής. 
ΠΗΓΗ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ  ΝΕΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)