Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ανοικτοί λογαριασμοί στους Προμάχους






ΑΛΜΩΠΟΣ –ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2-1 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ






ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ Γ. ΜΠΟΓΔΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΌ 









       


Με το ρευστό 2-1 τελείωσε το παιχνίδι στηνν Αριδαία όπου ο Αλμωπός χρησιμοποιώντας πολλούς αναπληρωματικούς νίκησε με 2-1 τους Πρόμάχους . Σκορ που θεωρητικά τουλάχιστον είναι ρευστό και κάνει την ρεβάνς άκρως ενδιαφέρουσα. Οι φιλοξενούμενοι ε΄πιξαν αμυντικά, κλείνοντας τους Διαδρόμους στον αντίπαλό τους . Ο Αλμωπός προηγήθηκε στο σκορ με ένα γκολ –ζωγραφιά του Γκάζι.΄’Ηταν το 10΄όταν με αριστερό σουτ σημάδεψε το παραθυράκι της αντί[παλης εστίας , χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ο τεματοφύλακας Μπελιτάσιος.
Εξ ίσου ωραία ήταν και η ισοφάριση για τους Προμάχους. Στο 12΄ο Μήτσκας  (Λούπου) , εκτέλεσε φάουλ από μακρυά . Η μπάλα έσκασε μπροστά από τον τερματοφύλακα Καραγιαννίδη  και κατέληξε στα δίχτυα.
Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία.  
Το β΄ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο. Τελικά σε μια αναμπουμπούλα στη περιοχή των Προμάχων ό Γκάζι έσπρωξε τη μπάλα  στα δίχτυα για να γίνει το 2-1 .




ΑΛΜΩΠΟΣ: Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδημητρίου (76′ Τσίκος), Αναστασιάδης, Μούλας,Κιουλάφι(85′ Νικολαίδης), Πετρόφ,Τσόλκας(80′ Μερτζεμέκης), Γκάζι,Πολύζος, Παρούτογλου.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ: Μπελητάσιος,Σαμσούρης, Μούγιος, Μπογδάνης (90′ Νάνος),Ατζος,Χαλιλάι,Τσίπης(64′ Σέλκος) Ιωάννου, Καλογιάννης,Μίτσκας (67′ Μάρκου), Καραγιαννίδης (85′ Σατζάκης).

Πολύ ΄καλή η διαιτησία  ΑΡΓΥΡΟΣ              (ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ  Γ.  ΤΣΑΛΚΑΝΗΣ )   
Πριν τον αγώνα τιμήθηκε ο Γιώργος Μπογδάνης , που σήμερα αγωνίζεται  με την ομάδα των Προμάχων , για την μεγάλη προσφορά του στον Αλμωπό επί σειρά πολλών ετών .   



Το παιχνίδι παρακολούθησαν μαζί στην κερκίδα οι τρεις Προμαχιώτες Δημοτικοί Σύμβουλοι  Χρήστος Μπάτσης, Δημήτρης Βέσκος και Γιώργος Γούδης  ( Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας)
 

 

 
 
 

Στο άλλο παιχνίδι 

 Δόξα Μανδάλου – Εθνικός Γιαννιτσών 1-0

81΄   1-0 Τσιλογλανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)