Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη

 μετά την ανακοίνωση  για  την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τον αξονικό τομογράφο των Γιαννιτσών και των συστημάτων οξυγόνου των δύο Νοσοκομείων της Πέλλας

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη μετά την ανακοίνωση από τον διοικητή του Νοσοκομείου Χρ. Σμία για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τον αξονικό τομογράφο των Γιαννιτσών και των συστημάτων οξυγόνου των δύο Νοσοκομείων της Πέλλας

« Ότι υποσχεθήκαμε το πράξαμε. Ήταν δίκιο και έγινε πράξη.
Μετά την δημοπράτηση του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Έδεσσας (την προηγούμενη βδομάδα)  υπεγράφη και η προγραμματική σύμβαση για την προμήθεια αξονικού τομογράφου και από το Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Καθώς και τα συστήματα οξυγόνου και των Νοσοκομείων.
Τι έχουν να πουν τώρα οι προηγούμενες κυβερνήσεις που μόνο τα ιδιωτικά συμφέροντα ήξεραν να εξυπηρετούν σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος;
Και οι κάθε λογής «Κασσάνδρες» που ξεσπάθωναν εναντίον μου ( κυρίως) με λιβελογραφήματα στο διαδίκτυο;
Ευτυχώς ακυρώθηκαν οι απερίσκεπτες ενέργειες  (σ.σ. βλέπε Τζάκρη) που πιθανά να οδηγούσαν στο να χαθεί η μια χρηματοδότηση.  Τέλος καλό όλα καλά.
Συνεχίζουμε με συγκεκριμένες δράσεις για την προάσπιση και αναβάθμιση της δημόσιας υγείας».


(σ.σ.)  Να θυμίσουμε τα τερτίπια της Θ. Τζάκρη που με ωμή παρέμβασή της είχε καταφέρει παρασκηνιακά  και προσωρινά να πάρει τη χρηματοδότηση  για την αγορά του αξονικού της Έδεσσας ,στα Γιαννιτσά. Μετά από γενικό ξεσηκωμό , όμως και προς τιμή του Γιάννη Σηφάκη και της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας επικράτησε η λογική και δεν τινάχθηκαν όλα στον αέρα . Έτσι ακολουθήθηκε  η σειρά που είχε αρχικά επιλεγεί με αποτέλεσμα να αποκτήσουν αξονικό και τα δύο νοσοκομεία.  Η Τζάκρη όμως κατάπιε την γλώσσα της και δεν λέει κουβέντα. Μάλιστα φέρεται λίαν εκνευρισμένη που όλα πηγαίνουν καλά. 

3 σχόλια:

  1. Σηφάκη αυτό που κάνεις να χτυπάς την Θοδώρα αναίτια είναι άνανδρο. Ψάξου ψυχιατρικά θα σου κάνει καλό. Οτι και να πεις πάλι πρώτη θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θοδωριτσα πες αλεύρι; Ο Γιακουμάτος σε γυρεύει. .....

      Διαγραφή
  2. Οι άλλοι Σηφάκη κάνανε Νοσοκομεία και εσύ χαίρεσαι με ένα μηχάνημα. Πάνε μια βόλτα στα νοσοκομεία να δεις την εγκατάλειψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)