Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Επιστρέφει το «κουτόχορτο» ο κόσμος στην Τζάκρη

η ¨αβάντα" του Μπίνου στην Τζακρη , μάλλον τη παρέσυρε και αυτήν στο πάτο. Μπορεί όμως και μόνη της να πατώσει ακόμα περισσότερο.

Την πήρε για τα καλά η κατηφόρα

Την κατιούσα έχει πάρει  η Θ.   στις προτιμήσεις του κόσμου.
Τζάκρη . Η αλαζονεία και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της την οδηγούν πλέον στον πάτο. Η υπεροψία της να θεωρεί τον κόσμο ότι είναι άνους και τρώει κουτόχορτο, μάλλον δεν της βγαίνει σε καλό. Παρά το παρασκήνιο , χτυπήματα κάτω από την μέση και τις λοιπές γνωστές παλιές πολιτικές κουτοπονηριές την φέρνουν προτελευταία


Άκρως αποκαλυπτικτά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν από την πρόσφατη έρευνα, που προέκυψε μετά την διενέργεια δημοσκόπησης, την οποία διεξήγαγε γνωστή εταιρία του χώρου, σε επίπεδο ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Συγκεκριμένα, η έρευνα αφορούσε τις πολιτικές και κοινωνικές τάσεις που επικρατούν σε τοπικό επιπεδο και σε αυτήν απάντησαν 1696 άτομα, με την μέθοδο της τηλεφωνικής συνέντευξης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Νομός Πέλλας, όπου μετρήθηκε η δημοτικότητα των σημερινών βουλευτών.

 Δημοτικότητες



1) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: θετικές γνώμες 35.5%, αρνητικές γνώμες 55%, ΔΞ/ ΔΑ9.5%.

2) ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ:θετικές γνώμες 27%, αρνητικές γνώμες 64%, ΔΞ/ΔΑ 9%.

3) ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ:θετικές γνώμες23%, αρνητικές γνώμες 73%,ΔΞ/ΔΑ4%.

4) ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: θετικές γνώμες 18%, αρνητικές γνώμες 64,5%, ΔΞ/ΔΑ17,5%.







Μετρήθηκε όμως, και η δημοτικότητα του Δημάρχου Πέλλας, που είναι η εξής:
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΚΟΣ: θετικές γνώμες 36,5%, αρνητικές γνώμες 43,5% ΔΞ/ΔΑ20%.
Σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, η δημοσκόπηση δίνει πρώτο κόμμα τη ΝΔ με 23,6%, δεύτερο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ με 16,8% και τρίτη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με 9,7%.

2 σχόλια:

  1. Στον καιάδα όλοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τους αλλλους δημαρχους δεν εχει;;; Η δημοσκοπηση ειναι ενδεικτικη και κατι λεει, τι ομως; Ενα ειναι βεβαιο ο κοσμος εχει φορτωθεί όλες μα ολες τις αμαρτιες των πολιτικών και γιαυτό υπάρχουνα αυτά τα αποτέλεσματα. παρόλα αυτά όμως βλέπεουμε οτι και παλι τα κομματα και οι πολιτικοι να εχουν υψηλα ποσοστά προτιμησης, αρα το κουτοχορτο εξακολουθεί να ειναι θεραπευτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)