Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Στην Ελβετία χρήματα του δημάρχου Αλμωπίας




Μπορεί σε κάθε στιγμή ο Δήμαρχος Αλμωπίας να κάνει «σημαία» την πατρίδα, αλλά δεν κάνει το ίδιο για τα χρήματά του.

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες  ένα πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων του , όπως και της συζύγου του αναπαύονται σε ελβετικές τράπεζες .
Έτσι σε ένα ακόμα τομέα  η θεωρία πάει περίπατο  σε σύγκριση με την πραγματικότητα.
Κατά καιρούς ο δήμαρχος  ξεσπαθώνει κατά της πολιτείας για κακώς κείμενα κατά την άποψη του. Να δούμε τι έχει να πει ο ίδιος  για την "φιλοπατρία» του που εκμεταλλεύεται κατά καιρούς με τον πιο αίσχιστο τρόπο για  πολιτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους.

8 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΝΕ, ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕ, ΔΕΝ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ, ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ. ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Η ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!! ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ , ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ( ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ή ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

      Διαγραφή
    2. H ΖΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ - ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Λ Α . Μ Π Ρ Α Β Ο ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ, ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΟΣΩΠΑ - ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΘΕΜΑ . ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ

      Διαγραφή
    4. Γιατί εσύ βλαξ.Δεν έχεις πεθερό αυτόν που έχει ο δήμαρχος

      Διαγραφή
    5. Τετρακόσια χηλιαρικα πάντως δεν είναι τα εκατομυρια που διαφημηζε πως εχει. Ενας φτωχοπρικοθήρας ειναι μιζερος γέρος και λιγουρης . Ζηλιαρης και ψευτρακος.

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΤΕ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ , ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΦΟΡΟΙ. ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΛΑΘΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ, ΑΠΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ 35.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ.

      Διαγραφή

(3)