Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

χρονιάτικη εκδήλωση του συλλόγου




               
Δημάρχους, προέδρους, διευθυντές Ελληνικών Λουτροπόλεων, ξενοδοχεία καταστήματα βιοτεχνίες κ.λ.π.


Θέμα : Προσφορές από πλευράς λουτροπόλεων και φορέων στη χρονιάτικη εκδήλωση απολογισμός δουλειάς 2027 του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Κύριε δήμαρχε, κύριε πρόεδρε, κύριε διευθυντή         
                                                                                    Θεσσαλονίκη 5.2.2017
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας κάθε χρόνο πραγματοποιεί εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη όπου είναι και η έδρα του συλλόγου με θέμα τον απολογισμό δουλειάς του 2017 και τον προγραμματισμό για το νέο έτος του 2017.
Σε αυτήν την εκδήλωση είναι καλεσμένοι Υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι λουτροπόλεων, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του συλλόγου, φίλοι και αρκετοί φορείς της πόλης μας και όχι μόνο.

Επίσης λόγω του απολογισμού του έργου παρευρίσκονται από όλη την Ελλάδα δημοσιογράφοι με μοναδικό σκοπό την προβολή των Ελληνικών λουτροπόλεων μέσα και έξω από την Ελλάδα.
Σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια του συλλόγου, που εδώ και 13 χρόνια δίνει τη μάχη για ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού μας τουρισμού, ζητούμε από τις λουτροπόλεις τη δική τους συμμετοχή σε αυτήν την εκδήλωση προσφέροντας όπως γίνεται κάθε χρόνο:

Λούσεις, διανυκτερεύσεις από ξενοδοχεία, restaurant και όποια άλλη προσφορά από φορείς που οι δραστηριότητές τους είναι συνδεδεμένες με τις Λουτροπόλεις της χώρας μας και όχι μόνο. 
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση  πραγματοποιείτε κάθε χρόνο  στους δύο πρώτους μήνες του 2017 οπότε θα σας σταλεί και η πρόσκληση.
Από εσάς περιμένουμε με αυτές τις προσφορές να πείσουμε κυρίως τους νέους, αλλά και τους δημοσιογράφους, έστω με αυτές τις κληρώσεις, να επισκεφτούν τις ελληνικές λουτροπόλεις.

Επίσης σκοπός της προσπάθειας είναι η προβολή αυτού του Ελληνικού πλούτου, που αν τον αξιοποιήσουμε θα έχουμε θεραπευτικό τουρισμό από όλο τον κόσμο και για όλο τον χρόνο που είναι ένας από τους πρώτους στόχους του Πανελληνίου συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεως Ελλάδας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε.
Εμείς παρά τις οικονομικές δυσκολίες θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ανάπτυξη και προβολή για όλες τις λουτροπόλεις  και όλες τις επιχειρήσεις γύρω από κάθε λουτρόπολη.. 

                               Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

     Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας         Ο Ειδικός Γραμματέας
Αναστασιάδης Άνέστης           Αχιλλέας Μεταλούλης          Κυφοκέρης Γεράσιμος

1 σχόλιο:

  1. Αλλάξαμε χρονια αναστασιαδη!! Και Ιανουάριο εχουμε ακομα!! Τι ανακοινωση ειναι αυτη;;; Τς τς τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)