Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Με πολύ μεγάλη προσέλευση η ημέρα Εκπαίδευσης Βασικής Υποστήριξης της Ζωής-BLS που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΦΩΤΟ)Με πάνω από 40 συμμετέχοντες και μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το Πιστοποιημένο πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης της Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Δ. ΙΕΚ Αριδαίας.


Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ανάνηψης (European Resuscitation Council - ERC) διοργάνωσε ημέρα εκπαίδευσης στις Τεχνικές BLS (Basic Life Support) Βασική υποστήριξη της Ζωής (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογώνηση με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή) αλλά και άλλες περιπτώσεις κινδύνου απώλειας της ανθρώπινης ζωής.

Οι σπουδαστές που συμμετείχαν αλλά και το κοινό που προσήλθε είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις που δεν κατείχαν και σώζουν ζωές ή να επικαιροποιήσουν τις ήδη υπάρχουσες δεξιότητες ανάνηψης και υποστήριξης της ζωής.

Ευχαριστούμε θερμά τον εκπαιδευτή-διασώστη κ.Γκούρτσα για την οργάνωση αλλά και την εκπαιδεύτρια του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κ. Λιάσκου για την πρωτοβουλία και ενημερώνουμε το κοινό ότι θα υπάρξουν και επόμενες συναντήσεις με περιεχόμενο που στόχο έχει
«Όλοι να γνωρίζουν πώς σώζουμε μια ζωή». Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.


1 σχόλιο: