Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

«Τρώγονται» με τον φωτογράφο του Δημάρχου Αλμωπίας


Αντιγάφουμε από την    FONI TIS PELLAS

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!

ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!


Στην αρχή  εμφανίσθηκε σαν φωτογράφος του Δημάρχου Αλμωπίας. Στην συνέχεια σαν οδηγός και  χρήστης των υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου!! αλλά και σαν κλειδοκράτορας  των θυρών του Δημαρχιακού κτηρίου!! και σήμερα Δευτέρα 19/3/2018 σαν ιδιαίτερος γραμματέας!! του Μπίνου Δημήτρη, αφού η Νόμιμα ορισθείσα την συγκεκριμένη στιγμή απουσίαζε από την θέση της.

Συγκεκριμένα, έκπληκτοι οι πολίτες που επισκέπτονταν σήμερα Δευτέρα 19-3-2018 πρωινές ώρες το γραφείο του Δημάρχου, έβλεπαν να έχει καταλάβει το γραφείο και τη θέση της ιδιαιτέρας γραμματέας , ένας πολίτης ο οποίος δεν κατέχει κανένα θεσμικό ρόλο στον Δήμο, ο οποίος χειριζόταν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή!! λαμβάνοντας γνώση παράλληλα του περιεχομένου των διαφόρων εγγράφων που υπήρχαν επάνω στο γραφείο!!

Το χειρότερο δε είναι ότι, όπως μας επεσήμανε… κακόπιστος πολίτης,  θα μπορούσε κάλλιστα, αφού ήταν στην διακριτική του ευχέρειά,  να αλλοιώσει, εξαφανίσει ή παραποιήσει τα όποια έγγραφα επιθυμούσε και το κυριότερο, ελάμβανε γνώση των όποιων προσωπικών δεδομένων και πιθανώς των ευαίσθητων, των πολιτών του Δήμου που περιέχονταν τόσο στα έγγραφα όσο και στον υπολογιστή της ιδιαιτέρας γραμματέας του Μπίνου Δημήτρη.

Εύλογα λοιπόν αναρωτήθηκαν!! Με ποιο δικαίωμα καταλαμβάνει τη θέση της ιδιαιτέρας γραμματέας και  λαμβάνει γνώση των εγγράφων, ένας πολίτης ο οποίος δεν κατέχει καμία επίσημα τουλάχιστον θεσμική θέση στο οργανόγραμμα του Δήμου, χειριζόμενος τον υπολογιστή της;

Σίγουρα απάντηση δεν αναμένουμε και δεν πρόκειται να δοθεί από την Δημοτική Αρχή η οποία δεν φημίζεται για τέτοιου είδους ευαισθησίες (ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις μέσα στους κόλπους της), αναμένουμε όμως την παρέμβαση της αντιπολίτευσης και του υγιές πολιτικά κομμάτι της συμπολίτευσης...

... και θέση να πάρει και να απαιτήσει  απαντήσεις-διευκρινίσεις για το μείζων κατά την άποψη μας θέμα ασφαλείας των εγγράφων που διακινεί και χειρίζεται η ιδιαιτέρα γραμματέας του Δημάρχου Αλμωπίας, αλλά και γενικότερα οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου Δήμου, από τρίτα μη δικαιούμενα πρόσωπα...


ΣΗΜΕΙΩΣΗ    ΔΙΚΗ ΜΑΣ
 Το κείμενο είναι απαράδεκτο και αδικεί τον νεανία, διότι  δεν είναι εκεί μόνο όταν λείπει η γραμματέας , αλλά συνεχώς. Τι σας ενοχλεί η συνέπεια και η εθελοντικότητά  του;
Άλλωστε από μόνος είναι , δήμαρχος, Αντιδήμαρχο;, και δημοτικό συμβούλιο. Χάρη τους κάνει που τους επιτρέπει να πηγαίνουν στο δημαρχείο , και κάπου – κάπου να  νομίζουν ότι διοικούν. 

ΕΠΙΤΕΛΟΣ . Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ . ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ

3 σχόλια:

  1. υπαρχουν 2 μεγάλα ξεφτιλίκια που οι πολιτες του δήμου ΔΕΝ πρέπει να ξεχνουν:

    1) οι δημοτικοί συμβουλοι που τον ανεχονται γιατι προβαλει ΜΟΝΟ όποιους θελει αυτός

    2) η απόλυτη ξεφτιλα του δημαρχου να ΜΗΝ κυκλοφορει μς το όχημά του μέσα στην πόλη εδώ και 3 χρόνια που είναι ΣΚΑΜΜΕΝΗ ΑΛΛΑ να σακατεύει το υπηρεσιακό Getz!!!!

    ρε σεις ΟΥΤΕ τα ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ????
    4Χ4 έχεις ...εμείς μα@#@$κες είμαστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γελοιοι και οι δυο τους και περισσοτερο ο μπινος που το επιτρεπει και γινεται εις γνωση τριτων εκει μεσα,αλλα τι να κανουμε για να επιβειωσεις πρεπει να γλυψεις με βιτρινα τον εθελοντισμο και την προσφορα που τοσο προσφορα ουτε ΜΚΟ να ηταν ,αλλα ναι ξεχασα τα παιρνει απο τις διαφημισεις των λουτρων ποζαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω υπάρχει ζήτημα δεοντολογίας πως δημοσιογράφος ιδιοκτήτης τοπικού μέσου ενημέρωσης μπορεί να είναι ταυτόχρονα και γραφείο τύπου, είναι κριτής και ταυτόχρονα κρινόμενος. Είναι βασική αρχή της δημοκρατίας. Το ζήτημα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό απο τη στιγμή που ούτε η αντιπολίτευση το καταδεικνύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)