Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Διεγράφη ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας γιατί είπε «φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα» για τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ









 «Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι οξύτατη όπου και όποτε πρέπει, αλλά θα παραμένει αντιπαράθεση λεκτική» δηλώνει ο πρόεδρος της νεολαίας της ΝΔ
Στη διαγραφή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πέλλας Γιάννη Οτουντζίδη προχώρησε ο πρόεδρος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην οποία υποστήριξε ότι «φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα κιόλας» για τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη.

«Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας θεωρεί «αξιοπρεπέστατη» τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε θέτει τον εαυτό του εκτός Οργάνωσης και ήδη από την περασμένη Δευτέρα που προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει πάψει να ανήκει σε αυτή» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κωστας Δέρβας προσθέτοντας: «Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι οξύτατη όπου και όποτε πρέπει, αλλά θα παραμένει αντιπαράθεση λεκτική. Πράξεις βίας ή επιδοκιμασία αυτών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλων πολιτικών χώρων, είναι όμως αδιαπραγμάτευτα πέρα από την ιδεολογία μας, πέρα από το εθνικό συμφέρον. Ως εκ τούτου, δεν είναι ανεκτές».

Στην ανάρτησή του ο κ. Οτουντζίδης είχε γράψει:

«19 Μαΐου είναι ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και κάθε χρόνο οι Ποντιακές Οικογένειες αλλά και αρκετοί ακόμη τιμούν με την παρουσία τους εκείνες τις 353.000 ψυχές που σφαγιάστηκαν και βιάστηκαν κάτω από τις εντολές του Τούρκου Κεμάλ Ατατούρκ! Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την Χώρα και τιμούμε αυτή την ημέρα είναι γιατί, πλην όλων των άλλων αυτές οι ψυχές δεν μπόρεσαν να έχουν ένα τάφο, δεν μπόρεσαν να τους μοιρολογήσουν οι συγγενείς τους, δεν μπόρεσαν να τους διαβάσει ένας ιερέας και να τους ανάψουμε ένα κερί, αλλά ούτε μπόρεσαν να βρουν δικαίωση ακόμη και Σήμερα! Στο συμβάν οι συγγενείς των ψυχών αυτών, γνωστοί άγνωστοι, μαζεύτηκαν όλοι μαζί με τα παιδιά τους για να επαληθεύσουν ότι δεν έφυγαν άδικα, και πως εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να τους τιμούμε, εμείς, αλλά και οι επόμενες γενιές για πάντα, και βρέθηκε ένας "ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ" στην δική μας κηδεία να βεβηλώνει με τον πιο ανήθικο τρόπο τους Νεκρούς μας. Εύχομαι σε κανέναν συγγενή σας να μην βρεθεί ΠΟΤΈ κανένας ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ να κάνει κάτι Παρόμοιο!!! Τέλος θα ήθελα να ξανά τονίσω πως η ΒΙΑ πάντα έχει αιτία, σίγουρα είναι καταδικαστέα σε όποια μορφή και αν υπάρχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα κιόλας! Η Ιστορία είναι Ιερή και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μιλάει για Δημοκρατία όταν ο ίδιος καταλύει την Δημοκρατία! Ζήτω ο Πόντος».






 ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Τουλάχιστον περίεργα είναι και τα σχόλια του δημοτικού συμβούλου Αλμωπίας και προέδρου της ΔΕΥΑ   Χρήστου Γεωργίου. Εμμέσως πλην σαφώς όχι μόνο επικρατει τις βιαιοπραγίες κατά Μπουτάρη , αλλά  προτρέπει  σε παρόμοιες ενέργειες και αλλού.  Γράφει:


 

Φανταστείτε αν αντιδρούσαν έτσι οι πολίτες σε όποιον τολμούσε να σκεφτεί να πουλήσει την χώρα μας...
Θα μιλούσαμε τωρα για την Μακεδονία του Ίλιντεν η για όποιο κομμάτι Ελληνικής Γής προσπαθούσαν να ξεπουλήσουν ?

9 σχόλια:

  1. όταν λέμε αποδέχομαι το πολιτικό σύστημα της Δημοκρατίας,μήπως δεν έχουμε καταλάβει πόσο σοβαρές υποχρεώσεις έχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστειτε ,ο Δημαρχος του Τελ Αβιβ να ελεγε ..χεστηκα για το ¨ολοκαυτωμα " !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην μπερδεύσε φίλε.Η πλειοψηφία του κόσμου της Θεσσαλονίκης ζήτησε,ψήφισε, επιθυμούσε Δήμαρχο του το Μπουτάρη μέσα απο εκλογές.Δεν έκανε πραξικόπημα κι έγινε Δήμαρχος.

      Διαγραφή
    2. Και ποιος σου ειπε οτι ο Δημαρχος του Τελ Αβιβ ,δεν ψηφισθηκε-εκλεχτηκε ?? Το ερωτημα ειναι ..ποιο θα ηταν το αποτελεσμα ,απ τους κατοικους αν ελεγε οτι " χεζοταν " για τις "τριχες" ολοκαυτωμα???? Και επειδη δεν εκανε πραξικοπημα ,για να γινει δημαρχος ...πρεπει οτι τον ερχετε απ τον κωλο ..να το λεει απ τον στομα ????

      Διαγραφή
  3. παιδάκια ανώριμα του ίντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το παιδάκι (Γεωργίου) που ακόμη δεν έβγαλε ένα ευρώ με τη δουλειά του, καλά θα κάνει να κατέβει από το καλάμι που καβάλησε. Δεν θα είναι μια ζωή ο θείος του δήμαρχος να τον βάζει σε έμμισθες θέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η νεολαία είναι πιο μπροστά απ αυτους τους αρχηγούς που τις βάζετε....και δεν πουλάει μαγκιά με γυαλί ηλίου κι αμα λάχει να ούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στον κ. Οτουντζίδη. Φίλε σε λίγο θα δικαιωθείς. Η στήριξη στο
    ανθελληνικό φάντασμα της Θεσσαλονίκης ήταν αναμενόμενη, διότι εκλέχτηκε κι από ψήφους της κ. Μπακογιάννη. Ο Νοών νοείτο... Περιμένουμε μέγιστη αντίδραση από τις ποντιακές οργανώσεις, οι οποίες θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι μόνο για τα πανηγύρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΝ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)