Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Το κομφούζιο στο ροδάκινο και η ΕΚΕ
  Η  ελληνική Κομπόστα πρέπει να αποτελεί συνώνυμο της Ποιότητας

Το ΚΟΝΦΟΥΖΙΟ δοκιμάστηκε στο Βιομηχανικό Ροδάκινο πριν από 15 χρόνια.
Από τότε, αποδείχθηκε ότι η εφαρμογή του γίνεται όλο και πιο απαραίτητη,
για ροδάκινα καθαρά από προσβολές εντόμων αλλά κι από υπολείμματα χημικών.
Για ροδάκινα που προστατεύονται σωστά από τη Μονίλια – πριν τις βροχές – και δεν εκβιάζουν τον παραγωγό να τα συγκομίζει άγουρα, πράσινα και μικρά.
Με την εφαρμογή του Κονφούζιο μειώνεται το κόστος παραγωγής, ελαχιστοποιούνται οι απώλειες και βελτιώνεται η ποιότητα. Κερδίζουν όλοι.
Για 5 χρόνια τουλάχιστον, η εφαρμογή του θα χρηματοδοτείται κατά 100% από ευρωπαϊκά ταμεία. Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία που, πέρα από τα άλλα, θα φέρει δεκάδες γεωπόνους στα κτήματα για να βελτιωθούν οι παραγωγικές δυνατότητες και να μειωθούν τα κόστη.
H δέσμευση των προμηθευτριών εταιριών προς τους συνεταιρισμούς, διασφαλίζει ότι η κράτηση του κόστους για τους δικαιούχους του ΚΟΝΦΟΥΖΙΟ θα γίνει μετά την πληρωμή της προκαταβολής (85% μέχρι τέλη Νοέμβρη) από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Μετά από αυτά, οι βιομηχανίες κομπόστας – μέλη της ΕΚΕ, καλούν ΟΛΟΥΣ τους ροδακινοπαραγωγούς για καθολική εφαρμογή του ΚΟΝΦΟΥΖΙΟ ώστε να πετύχουμε τα μέγιστα οφέλη.
Η ΕΚΕ υποστηρίζει την εφαρμογή του ΚΟΝΦΟΥΖΙΟ
• με την απόλυτη προτεραιότητα παραλαβής των ποιοτικών ροδάκινων τα οποία θα προέρχονται από παραγωγούς που εφαρμόζουν το ΚΟΝΦΟΥΖΙΟ.
• με την υποστήριξη από τις βιομηχανίες – μέλη της, του χρηματοοικονομικού κόστους των συνεταιρισμών που δημιουργείται από την πληρωμή της προκαταβολής μέχρι την εξόφληση της αποζημίωσης (15%).
Η ποιότητα και τα χαμηλά κόστη είναι ζητούμενο από τις αγορές και όρος επιβίωσης για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου