Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Ποιος είναι ο ρόλος του συγκεκριμένου ανθρώπου;



ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ  
 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

 ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ;

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
 ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΧΗΣΕΣ ΕΣΥ 
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ


Πριν λίγες μέρες ο δημοτικοδίαιτος  φωτογράφος του Δήμου Αλμωπίας, και παρανόμως οδηγών πολλάκις  δημοτικό αυτοκίνητο, έγραφε στο διαδίκτυογια να πετάξει λάσπη σε όσα δεν μπορεί να φτάσει  «ότι είναι γνωστό ο ρόλος του ανθρώπου εδώ και χρόνια.», αναφερόμενος σε συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν τόλμησε  να το κατονομάσει, γιατί πλην τον άλλων είναι και τελείως δειλός. 
Ο άνθρωπος αυτός  .λασπολόγος και ψεύτης,είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής του συλλαλητηρίου που ετοιμάζεται στην Αριδαία για το Μακεδονικό. ΄Μπορεί ο «κύριος» αυτός να κατονομάσει ποιον εννοεί; Αν όχι , μήπως εννοεί όλους τους γηγενείς μακεδόνες που  τολμούν  να λένε  δημόσια την όποια γνώμη τους  σε όλα τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα.
Αυτούς που καλεί  να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο  στην ΑΛΜΩΠΊΑ , γιατί τους χρειάζονται να δείξουν ότι έχουν κόσμο , αλλά κατά βάθος  τους θεωρεί  οτιδήποτε άλλο , εκτός, από αυτό που είναι οι ίδιος. Μπορεί η οργανωτική επιτροπή να έχει ανθρώπους με τέτοια νοοτροπία  και αντιλήψεις και να μιλάει για ενότητα;
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι έχουν δικαίωμα και χρέος να έχουν άποψη σε όλα. Πόσο μάλλον σε τέτοια θέματα. Οφείλουν όμως να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους . Διότι ο πολιτισμός είναι για να συνθέτει , να ενώνει και να ανέχεται τις διαφορετικές κουλτούρες. Όχι για να δίνουν την εντύπωση  ότι  κάνουν  επικίνδυνα παιχνίδια ορισμένοι που προσδοκούν καθαρά προσωπικά οφέλη .

Περιμένουμε λοιπόν από τον δημοτικό φωτογράφο να απαντήσει. Αν  δεν το κάνει ΄τοτε να αποχωρήσει από την οργανωτική επιτροπή. Αν δεν αποχωρήσει , οφείλουν τότε τα άλλα μέλη να διαχωρίσουν την θέση τους. Διαφορετικά σημαίνει ‘ότι συμφωνούν και οι ίδιοι  μαζί του.

13 σχόλια:

  1. το χοντραινεις πολυ και δεν θα σου βγει σε καλο προσεχε βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ρε Πέτρο? Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του να κάνει ό,τι θέλει. Εσύ κοίτα να απεμπλακεις από το Ουράνιο Τόξο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Απάντηση στον Ανώνυμος23 Ιουνίου 2018 - 5:00 μ.μ.Βγάλε τη κουκούλα και άσε τις απειλές. Να μάθεις να λες αντρίκια αυτά που θέλεις και να μην μασάς τα λόγια σου. Παληκάρι της δραχμής
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση στον 23 Ιουνίου 2018 - 7:15 μ.μ. Δε ξέρω αν εσύ ήσουν στο ουράνιο τόξο και έχεις απεμπλακεί. Εγώ ποτέ δεν ήμουν μέλος ούτε γραμμένος. Συνεπώς δεν έχω να απεμπλακώ από τίποτα. Ούτε και με ενδιαφέρει το θέμα.Από πότε όμως κάποιοι έχουν ντε φάκτο και α -πριόρι να μοιράζουν ταυτότητες; Αφού το κάνουν όμως να έχουν το θάρρος να το υποστηρίζουν και να το αποδεικνύουν. Αυτό το αδερφίστικο έργο το έχουμε ξαναδεί.

    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέτρο πάνω στις παραξενιές σου για τα εθνικά θέματα κινδυνεύεις να θεωρηθείς ανθέλληνας αν και Ελλάδα κάποτε σε τίμησε να σε κάνει αστυνομικό. Εσύ δεν ήθελες τον τίτλο, τι έχεις να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΗ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΓΚΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Απάντηση στον Ανώνυμος24 Ιουνίου 2018 - 1:32 π.μ. Φυσικά και ήταν μεγάλη τιμή.Μια τιμή που την ανταπέδωσα με το παραπάνω. Όταν κάναμε το ραδιόφωνο θεώρησα αντιδεοντολογικό να είμαι και αστυνομικός και να ασχολούμαι με το ραδιόφωνο γιαυτό και παραιτήθηκα. Αν αποτιμήσεις τα χρήματα που θα έπαιρνα από μισθούς και εφ άπαξ είναι πάνω από 400 χιλ. Βάλε και την σύνταξη κάθε μήνα και βγάλε συμπεράσματα. Ποιος θα το έκανε αυτό;
    Ξέρεις πολύ καλά ότι όλα αυτά με τα εθνικά ήταν μια καλή εφεύρεση για να πλήξουν οικονομικά το ραδιόφωνο και αργότερα την εφημερίδα-από τις καλύτερες στην Ελλάδα-γιατί ακολουθούσαν πραγματικά ανεξάρτητη γραμμή και ήταν στην υπηρεσία του κόσμου και όχι των ελαχίστων κρατούντων , είτε στη κεντρική είτε στην τοπική σκηνή. Άλλωστε ότι έχω να πω το λέω δημόσια και επώνυμα. Η απήχηση μας στον κόσμο φόβισε το ελάχιστο κατεστημένο που νέμεται πολύ επιστημονικά τα πάντα και έπρεπε να εφεύρουν κάτι πιο αποτελεσματικό να μας εξοντώσουν , αφού όλα όσα είχαν δοκιμάσει απέτυχαν.Οφείλω να πω ότι ήταν όντως ευφυείς αφού κατάφεραν να πείθουν ότι ακόμα και τα γραπτά κείμενά υπονοούν κάτι άλλο , από αυτά που γράφουν. Ακόμα και σήμερα κάποιοι από τους πρωταγωνιστές των δημόσιων μακεδοθρηνητών , νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίζουν αυτές τις ανόητες τακτικές. Αυτοί που πολύ σύντομα , μόλις γυρίσει ο άνεμος ή βρουν αλλού συμφέροντα θα αρχίσουν να μας τα λένε αλλιώς.Φτάνει πια . Η Πατριδοκαπηλεία βλάπτει σοβαρά τη συνοχή , την ενότητα και την ηρεμία μεταξύ μας. Ας βρουν αλλο σπορ να ασχοληθούνε. Εγ'ω όσο αντέχω θα συνεχίσω τις παραξενιέςμου, χωρίς κανένα δόλο,προμελέτη ή πρόθεση. Η Ζωή δεν σχεδιάζεται πάντα σε σκοτεινούς σωλήνες -θαλάμους. Η Ζωή είναι στο φως . Στην κοινωνία . Παντού, Δοκιμάζεται και αγωνίζεται συνέχεια . Αυτό το παραμύθι έχει πράγματι Δράκους. Δυστυχώς οι μεγαλύτεροι είναι ανάμεσά μας . Μην τους ψάχνουμε μόνο εκτός μακρινών ή κοντινών συνόρων. Θα έρθει η ώρα και για αυτούς τους υπεράνω υποψίας Μακεδονομάχους και Πατριδομάχους που επένδυσαν και κέρδισαν σε βάρος όλων μας. Και ξέρεις ότι όσα λέω και γράφω βασίζονται σε ντοκουμέντα. Και τέλος , μακάρι να ήμουν εγώ ο κίνδυνος για την Πατρίδα. Σίγουρα θα κοιμόταν πολύ πιο ήσυχα

    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαμάντη εκτιμώ την πορεία σου ως άνθρωπος. Σε αυτήν την ανθρωποφαγία που επιβάλλει η μικροπολιτική και τα συμφέροντα δεν θα πέσεις θύμα. Έχεις φίλους κοντά σου. Και βέβαια, όχι τυχαία, η επίθεση πο δέχεσαι έχει ακροδεξιά χαρακτηριστικά.

      Διαγραφή
  8. Πέτρο πρόσεχε γιατί αυτή η εμμονή σου με το Βαφειάδη σε έχει καταστρέψει.Γελάει ο κόσμος και δυστυχώς οχι μόνο ο δεξιός. Όλοι κάπου ανήκουν πολιτικά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ο άλλος τα παίρνει απ το δήμαρχο και εσύ από το Σηφάκη. Όλοι το ξέρουν αυτό και δεν είναι απαραίτητα κακό αφού μπορείτε μαγκιά σας. Ο τρόπος που προσπαθείς όμως να Παρουσιάσεις κάποια πράγματα είναι τελείως λάθος και το γεγονός ότι χρησιμοποιείς ένα θέμα τόσο σοβαρό για να εκτονώσεις την προσωπική σου κόντρα μαζί του είναι τουλάχιστον ανέντιμο. Στο παρελθόν έχει πέσει κι αυτός στην παγίδα τώρα όμως το χειρίζεται καλά με αποτέλεσμα να γελοιοποιεισαι.Και είναι κρίμα γιατί αυτός έχει τουλάχιστον το ελαφρυντικό της ηλικίας ενώ εμείς είμαστε μεγάλοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμένω να δημοσιεύσεις το σχόλιο μου. Πιστευα ότι τα δημοσιεύεις όλα είτε σου αρέσουν είτε όχι. Έκανα λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέπεις που έχεις άδικο; αν δεν είχες κάτι να φοβηθείς ή κάποιον να καλύπτεις θα το δημοσιευες. Μη μιλάς λοιπόν για κουκουλες γιατί και η δική σου καλή είναι. Αυτά και το κλείνω εδώ γιατί απ ότι φαίνεται θες να ακούς μόνο αυτά που σου αρέσουν. Να ξέρεις όμως ότι οι κόλακες είναι καμιά φορά οι χειρότεροι εχθροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καταντια το λεν αυτο που κανεις Πετρο, ενας μικρος σ εχει καταρακωσει και ολοι γελουν μαζι σου, μου κανει εντυπωση που δεν το καταλαβαινεις, το γαμοτο ειναι οτι αυτος το καταλαβε και δεν ασχολητε μαζι σου ενω εσυ πεφτης συνεχως στα ματια του κοσμου, και να ξερεις οτι ο μικρος και ο αδελφος σου νανε δημαρχος παλι μεσα στα πραγματα αυτος θανε.Παντως ειλικρινα λυπαμαι για την ασχημη εικονα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)