Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Τι εννοεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας;



 ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ ΣΥΛΛΟΓΟΙ 
 ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ
ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
 ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
 Η ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ 
ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
 ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;






Σε συλλόγους δύο ταχυτήτων , διαχωρίζει ο δήμαρχος Αλμωπίας τους πολιτιστικούς Συλλόγους της Αλμωπίας .Αυτό προκύπτει από όσα είπε στον χαιρετισμό του στις εκδηλώσεις της Όρμας. Συνεχάρη τους Συλλόγους «που είχαν την τόλμη και τη λεβεντιά να αντισταθούν σε όλες αυτές τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να μεταβληθεί και να αλλάξει η φυσιογνωμία της Μακεδονίας, πίσω από τα οικονομικά συμφέροντα και τα ανταλλάγματα».
Τι γνωρίζει ο Δήμαρχος και δεν το αποσαφηνίζει; Υπάρχουν δηλαδή Σύλλογοι  που ενδίδουν σε  «προσπάθειες που γίνονται ώστε να μεταβληθεί και να αλλάξει η φυσιογνωμία της Μακεδονίας, πίσω από τα οικονομικά συμφέροντα και τα ανταλλάγματα». Και ποια είναι αυτά; Σε ποιους δίνονται; Υπάρχει μια κάστα ανθρώπων που τα παίρνει για να δημιουργεί προβλήματα;
Ποιοι είναι αυτοί οι Σύλλογοι κ. Δήμαρχε; Οφείλετε να τους κατονομάσετε δημόσια . Τοσο για να προστατεύσετε τους άλλους συλλόγους, αλλά και την κοινωνία της περιοχής γενικότερα.

 Το ίδιο περίεργα είναι και  όσα συμπλήρωσε: 

«Θεωρώ ότι είναι ανώτερη η ελληνική ψυχή και η δύναμη των Ελλήνων Μακεδόνων και πιστεύω ότι θα σταθούμε όρθια μέσα σε αυτή την κατάσταση».
 Δηλαδή  κ. Δήμαρχε, εδώ υπάρχουν και μη Έλληνες Μακεδόνες; Οι διευκρινήσεις κ. Δήμαρχε είναι επιβεβλημένες από την πλευρά σας

6 σχόλια:

  1. Ειπε κ κατι σωστο ο Μπινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε σαμάνδη, όλοι όσοι είναι στη Μακεδονία είναι Έλληνες στην ταυτότητα. Έλληνες όπως τους θέλει η Ελλάδα. Δυστυχώς όμως,ευτυχώς μηδαμινός αριθμός στην ψυχή δεν θέλουν να ονομάζονται Έλληνες. Εσύ με τις πονηρές σκέψεις παίζεις με τις λέξεις κάθε φορά που ακούς από επίσημα πρόσωπα κάτι για το σκοπιανό ζήτημα.Άστα αυτά δεν σε ωφελούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πας γυρεύονας Κ.Σαμάντη .Μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και άσε τις διευκρινήσεις για να γίνει διάλογος και σούπα μουπες κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα ενας δημαρχος σαν τον μπινο καταφερε να διωξει απο τις εκδηλωσεις τους βουλευτες της περιοχης και να προοθει οτι γουσταρει και κατα πως φαινεται θα πεταξει οτι θελει και θα αφησει οτι θελει.δημαρχε εισαι για τα πανηγυρια εσυ και οι ανωτεροι απο σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως εννοεί όταν τους πλήρωνε ο ίδιος ή ο περιφερειάρχης για να μαζεύει τα ψηφαλάκια. Τότε ήταν τοπικά. Τώρα κινδυνεύει η Πατρίς, ο Κούλης της καταστροφής δηλαδή. Δήμαρχε ψευτοπατριώτη δεν είσαι ούτε για τα πανηγύρια. Εδώ είναι η περιοχή της Ελλάδας που λέγεται Μακεδονία και δεν θα μας διχάσει κανείς καμπινές. Ολοι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ανεξαρτήτου προελεύσεως και καταγωγής είμαστε απέναντι στις μικροπολιτικές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αρχισε η αντιστροφη μετρηση για την αποκαθήλωση του, καπου 290 μερες και απολυεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)