Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Καταραμένα...Ιουλιανα


Άποψη του Ανέστη Αναστασιάδη για τα γεγονότα της πυρκαγιάς. Πρόεδρου του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών.www.loytropoleis.com 

 Τα  πάντα σε αυτήν την χώρα έρχονται τον Ιούλιο  δηλαδή από την εποχή των αποστατών  έχουμε κάθε χρόνο τα Ιουλιανά
Δεν ξέρω αν και σε αυτήν την τραγωδία φταίει η κάθε κυβέρνηση,  εκείνο που διαπιστώνουμε κάθε χρόνο  αυτούς τους μήνες έχουμε ένα κρότος σε κατάσταση μη λειτουργίας  και όλοι τρέχουν να πάρουν την άδεια τους μπας και χάσουν τα μπάνια τους .
 Σε αυτό το μοτίβο δήμοι -Περιφέρειες και Υπουργεία για λογούς πολιτικούς και ψηφοθηρικούς λένε στο προσωπικό τους πάρτε άδειες ενώ γνωρίζουμε σε αυτούς τους μήνες τα πάντα μπορούν να συμβούν .
Άρα έχουμε και το 2018 τα σημερινά γεγονότα με δις ζημιές και ανθρώπους που χάθηκαν από το πουθενά .Τώρα από πλευράς κυβέρνησης φαίνετε ότι τα κατάφερε εδώ και 4 χρόνια ένας κρατικός μηχανισμός να μην δουλεύει και ο μονός μηχανισμός που δουλεύει είναι ο εισπρακτικός μηχανισμός και αυτό γιατί  υποσχεθήκαμε να έχουμε το γνωστό  περίσσευμα  για τους ευρωπαίους .
Σήμερα στο προεδρικό μέγαρο θα γιορτάζαμε την αποκατάσταση της δημοκρατίας και αντί αυτού  θα γιορτάζουμε κάθε χρόνο  την καταστροφή της Ελλάδας στην περιοχή της Αττικής και ποιος ξέρει τι μας περιμένει από εδώ και πέρα . 24.7.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)