Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Με «σύννεφα» το τραπέζωμα στα Λουτρά Πόζαρ



Σε μελαγχολικό  κλίμα για τον Δήμαρχο Αλμωπίας και πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών
Πόζαρ Δ. Μπίνο , έγινε το καθιερωμένο τραπέζι των εργαζομένων στην επιχείρηση . Ο Δήμαρχος δεν μιλιόταν ,καθώς η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει και η κυριαρχία του εκεί, Για μια ακόμα φορά δεν ήταν παρόντα όλα τα μέλη της διοίκησης , ενώ δεν κλήθηκε κανείς από την αντιπολίτευση , ως συνήθως , ούτε και ενημερώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ό δήμαρχος ήταν βαθιά μελαγχολικός και ζούσε στον κόσμο του .Δεν ήθελε να βγει ούτε κι φωτογραφία , αν και είναι το δημοφιλές του σπορ.



2 σχόλια:

  1. Τα ίδια πρόσωπα στις ίδιες θέσεις κάθε χρόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω, το καημένο το κροκομπινάκι, κατάθλιψη έπαθε;
    Συνειδητοποίησε επιτέλους τι κλωτσιές θα φάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)