Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ανώτερος ο Αλμωπός νίκησε με 8-0 το Πατριαρχείο




Με νίκη ξεκίνησε ο Αλμωπός το κύπελλο . Επικράτησε με 8-0 επι του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών   ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ , που έπαιξε ανοικτό ποδόσφαιρο.

Στο 12 ο Κάρτζιος από κοντά έκανε το 1-0
Στο 20΄ο Στογιαννίδης ,σημάδεψε το δοκάρι με μακρυνό σουτ
Στο 25 ο Γ. Ελευθεριάδης πέτυχε το 2-0
Γκολ για όσκαρ ήταν το 3-0 όταν ο Πολύζος με καλοζυγισμένο σουτ βρήκε την δεξιά γωνία του Ουγγανέζωφ.
Στο 32΄το Πατριαρχείο βρέθηκε σε θέση βολής με τον Χ. Μητρέντση, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 35΄ο Κάρτζιος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι και πριν χτυπήσει στο άλλο δοκάρι βγαίνει άουτ.
Στο 44΄μετά από μπέρδεμα στην άμυνα ο Στογιαννίδης κάνει το 4-0
Στο 55΄ωραία κεφαλιά του Πολύζου από κοντά , εντυπωσιακή απόκρουση από τον Ουγανέζωφ.
60΄5-0  ΜΕ ΤΟΝ Ιωάννου . Στο 62΄φοβερό σουτ του Στογιαννίδη αποκρούει εντυπωσιακά ο Τερματοφύλακας. Στο 67΄ο Ιωάννου κάνει το 6-0. Στο 70΄ο προωθημένος Κυριακίδης με συτ στη γωνία κάνει το 7-0. Το τελικό 8-0 γράφει ο Μουσόνι στο 72΄με ατομική προσπάθεια και γωνιακό σουτ από κοντά .


Διαιτητές Ραμπούσης, Μίσκος, Αλμαλιώτης   (Αριστοι)

Συνθέσεις

ΑΛΜΩΠΟΣ: Καραγιαννίδης, Κυριακίδης (80’Ξόμπλιος), Παπαδημητρίου, Σαμαρόπουλος, Μούλας, Πολύζος, Γ.Ελευθεριάδης, Στογιαννίδης, Κιουλτζόπουλος (46’ Μουσόνι), Ιωάννου, Κάρτζιος

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ: Ογκανέζοφ (75΄’ Παπαδόπουλος), Χρυσίδης, Μυτιληνέλης, Πρέτσι, Δ.Μητρέντσης (59’ Σελέζνιεφ),  Χ.Μητρέντσης  (46’ Πετρίδης), Κυργερίδης, Δεληπαναγιώτης, Σομονούδης, Σκορδόπουλος, Καλαιτζής (65’ Βεζυρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)