Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Νέα αναβολή για τον Σταύρο Τουφεγγόπουλο



Τρίτη αναβολή πήρε ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος λόγω συνηγόρου υπεράσπισης  από το δικαστήριο της Έδεσσας τη Τετάρτη 17 Οκτωβρίου ,
όπου επρόκειτο να εκδικαστεί η μήνυση που του έχει υποβάλλει ο εργολάβος  Κυριάκος Ιωάννου  από την Ίδα. Ο εργολάβος καταθέτοντας σε δίκη στην Έδεσσα για τις περιβόητες χαλικοστρώσεις στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου που δεν έγιναν ποτέ, αλλά πληρώθηκαν , είχε πει ότι είχε κόψει τιμολόγιο ,παρακράτησε τον Φ.Π.Α. και τα υπόλοιπα χρήματα τα είχε δώσει στον τότε δήμαρχο για να πληρωθούν υποτίθεται εργαζόμενοι με μαύρα στον Δήμο  ,οι οποίοι όμως  ουδέποτε πληρώθηκαν από τα χρήματα εκείνα. Ο Στ. Τουφεγγόπουλος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και αποκάλεσε τον Κυριάκο Ιωάννου ψεύτη.
Ο Κυριάκος Ιωάννου  στην συνέχεια υπέβαλλε μήνυση κατά του Σταύρου Τουφεγγόπουλου, επειδή τον αποκάλεσε ψεύτη. Η δίκη όμως αναβλήθηκε για Τρίτη φορά.
Στο μεταξύ το θέμα των εικονικών χαλικοστρώσεων δεν έχει κλείσει καθώς παραπέμπονται σε δίκη  κακουργηματικού χαρακτήρα ο πρώην δήμαρχος Σταύρος Τουφεγγόπουλος και οι δύο σύμβουλοι παραλαβής Κυριάκος Γιαλαμάς και Χρήστος Παπαδόπουλος. Οι δύο τελευταίοι είχαν δηλώσει δημόσια ότι εξαπατήθηκαν από τον κ. Τουφεγγόπουλο , ο οποίος τους έδειξε άλλους δρόμους, μισό χρόνο μετά που έληξε η θητεία τους , ενώ όταν υπέγραψαν είχε λήξει η θητεία τους , αλλά υπέγραψαν με παλιά ημερομηνία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους.  

2 σχόλια:

  1. Το "αστείον του πράγματος" είναι η αθλιότητα του ανδρός. Θα καταγραφεί στην συλλογική μνήμη ως φαρσοκωμωδία. Πόσες αναβολές θα χρειαστεί και πόσες γελοίες δικαιολογίες θα επικαλεστεί; Πόσο κοστολόγησε την αξιοπρέπεια;
    Το "αστείον του πράγματος" όμως, μας αφορά όλους. Αυτός ο διαχρονικός διασυρμός της τοπικής κοινωνίας δεν έχει τέλος. Τόσα χρόνια με ψέμματα, με συκοφαντίες, με διασυρμό της υπόληψης δεκάδων συνεργατών του, με καταδίκες, με συμπεριφορές και πρακτικές εγκληματικής οργάνωσης. Κι όμως, για τις τόσες παραβατικές συμπεριφορές, όλα αυτά τα χρόνια, ούτε μια ενδειξη μεταμέλειας, μια δημόσια συγγνώμη, μια κίνηση τέλος πάντων για την υστεροφημία του ανδρός. Τίποτα απ΄όλα αυτά. Στην ίδια γραμμή των υπεκφυγών και των νομικών τερτιπιών για να εξασφαλιστεί, μέσω των αναβολών, η παραγραφή.
    Εμετός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΈΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ!!
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΕΣΤΙΝ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)