Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ναζιστικά σύμβολα και χαιρετισμοί στον Λευκό Πύργο...


Η συγκέντρωση των «μακεδονομάχων» έξω από τον Λευκό Πύργο χαρακτηρίστηκε από χαμηλή συμμετοχή (300- 350 άτομα) και από ναζιστικά σύμβολα και ναζιστικούς χαιρετισμούς.


Χαρακτηριστικές είναι οι...
φωτογραφίες που δείχνουν διαδηλωτές με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους να χαιρετούν στο πρότυπο του Χίτλερ και να κρατούν πανό με τον κέλτικο σταυρό, το ναζιστικό σύμβολο που χρησιμοποιεί κατά κόρον η ναζιστική οργάνωση του Μιχαλολιάκου.



Στη Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε στην ομιλία του στο «Παλέ ντε Σπορ» ο πρωθυπουργός ασκώντας έντονη κριτική στον Κ. Μητσοτάκη.

«Όλη η Ελλάδα ακούει τον κ. Μητσοτάκη να αναπαράγει τις αισχρότητες διάφορων περιθωριακών ακροδεξιών, περί προδοσίας και συναλλαγής. Τον ακούει να ξεπλένει τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή υιοθετώντας τις δικές της θέσεις. Μια τέτοια γραμμή είναι που νομιμοποιεί στελέχη της Ν.Δ. να συναγελάζονται με χρυσαυγίτες σε διάφορα εθνικιστικά συλλαλητήρια, που νομιμοποιεί συνδικαλιστές -εκπαιδευτικούς υποτίθεται- της Ν.Δ. να βγάζουν ανακοινώσεις που θυμίζουν μεταξική φάλαγγα. Έτσι που να αποθρασύνεται ο Φύρερ της Χρυσής Αυγής και να απευθύνει δημόσια πρόσκληση κυβερνητικής συνεργασίας με τη Ν.Δ.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας.

efsyn.gr

9 σχόλια:

  1. 350 άτομα μαλιστα,και μέσα στο Παλέ ντε σπορ να φανταστω είχε 50.000 ε;μπροστα στην προπαγάνδα αυτή ο Γκέμπελς θα έμοιαζε γατάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό σε πείραξε το πως χαιρετάει ένας δεν σε πειράζει το ξεπούλημα της Μακεδονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορεί κανείς να αντιστρέψει την άποψή σου και να ρωτήσει αν εσένα σε πειράζει ο χιτλερικός χαιρετισμός, τα ναζιστικά σύμβολα κτλ!!
      μάλλον δεν σε πειράζει όμως, γι αυτό και σε ενοχλεί το σχόλιο...

      Διαγραφή
    2. εσύ ρε αγράμματε με την λέξη ξεπούλημα τι εννοείς? μπορείς να αναλύσεις τι ειναι αυτό που ξεπουλιέται ? γνωρίζεις την εννοια του αυτοπροσδιορισμού ? που σημαίνει οτι ο καθένας μπορεί να χαρακτηρίσει τον εαυτό του όπως θέλει. π.χ. αν εσύ ησουν τούρκος και αποφάσιζες αυριο να γινεις ελληνας, κανένας μα κανένας δεν μπορεί να σου πεί οτι θα εισαι τουρκος και οχι ελληνας. αναντούμ ? ή να στο κάνω πιό λιανά.

      Διαγραφή
    3. 5.25 άποψη σου είναι η έννοια της πολιτικής ορθότητας και των διεθνιστων δηλαδή αν εγώ αυτοπροσδιοριστω ως πρωθυπουργός δεν πάει να πει ότι είμαι και όλας,τα επιχειρήματα σας είναι γελοία όπως και η μαρξιστική ιδεολογία σας

      Διαγραφή
    4. Εσύ που ξέρεις γράμματα έξυπνο πουλί για πες μας γιατί τόσο ζόρι να τους αναγνώριση η Ελλάδα ας αυτοπροσδιοριστουν γιατί θέλουν το ναι της Ελλάδας έξυπνε και αφού ξέρεις πολλά άρα θα ξέρεις ότι στην δημοκρατία χαιρετάει ο καθένας όπως θέλει έξυπνε που το μόνο που ξέρετε είναι να χαρακτηριζετε φασίστες οποίων δεν συμφωνεί μαζί σας

      Διαγραφή
  3. Πάλι με χρόνια και καιρούς δικά μας θαναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ακραία μέτρα προκαλούν ακραίες αντιδράσεις. Φυσικός νόμος: κάθε δράση φέρνει αντίδραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τό σίγουρο είναι ότι η νέα τάξη πραγμάτων έχει ριζώσει τοδτ πολύ στην χώρα μας πού ό Τραμπ ο Πούτιν καί τά άλλα παιδιά θα ζοριστουν πολύ να μας ελευθερώσουν πάλι.Εσεις παίξτε με τα κόμματα σας με τίς κορόνες σας καί όταν σταματήσει ο εμφύλιος πού μας έχουν βαλη οι νεοταξητες να δούμε πως θα ξανασταθεί αυτή η χώρα στα πόδια τής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)