Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Παρατράγουδα στην Σωσάνδρα



ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ


Τα επεισόδια  στο τέλος του αγώνα , σκίασαν τον αγώνα στην Σωσάνδρα  μεταξύ του Ακρίτα και της Θύελλας Σαρακηνών. Οι καιρικές συνθήκες όμως δεν ήταν και οι καλύτερες , αφού ο δυνατός αέρας ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και εμπόδιζε τις προσπάθειες  των ποδοσφαιριστών.
Εκείνο όμως που αποτελεί μελανό σημείο  , κυρίως για την προσπάθεια που κάνει η Θύελλα , είναι η συμπεριφορά  ποδοσφαιριστών  της. Ο τερματοφύλακας της  έδειξε τα γεννητικά του όργανα , προκαλώντας τους φιλάθλους του Ακρίτα και δικαιολογημένη η αποβολή του. Ένας  ακόμα παίκτης των φιλοξενούμενων είχε απαράδεκτη συμπεριφορά  με αποτέλεσμα στο τέλος να τα ακούσουν όλοι οι συμπαίκτες του. Είναι κρίμα για την ομάδα των Σαρακηνών που υποτίθεται ότι  επιχειρεί κάτι διαφορετικό , να ακυρώνεται η όλη προσπάθεια από τέτοιες συμπεριφορές και να διαταράσσονται οι σχέσεις των χωριών. Μπορεί η Θύελλα να μην έχει τεράστιες περγαμηνές στο ποδόσφαιρο, έχει δώσει όμως αρκετούς παίκτες σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπου πρόσφεραν με την αγωνιστικότητα και το ήθος τους.
 Στον αγωνιστικό τομέα οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες, αφού ο αέρας τα χαλούσε όλα. Στο 60΄ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα γκολ που πέτυχε ο Γιαουτζής. Ο επόπτης όμως είχε σηκώσει έγκαιρα την σημαία του υποδεκνύοντας τον    οφ-σαϊντ.
 Στο  89΄ο Γκέσιος πέτυχε το 0-1.
 Μετά την λήξη ακολούθησαν αρκετά επεισόδια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)