Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Πούντη , πούντη η δήλωση του Κετικίδη ψευτοδημητράκη;





ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΤΙΚΙΔΗ
 ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ
 ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ



ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ;

 ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΑΜΠΑΣΥΡΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ









.Οχι μόνο τρέμει πλέον τα πάντα για  τις εκλογές ο υπό προθεσμία δήμαρχος  Αλμωπίας , αλλά επιδίδεται και σε απατεωνίστικες μεθόδους.
Έτσι με το επιτελείο των πληρωμένων κονδυλοφόρων , μισθοφόρων και πάει  λέγοντας , σοφίστηκαν να δημοσιεύσουν δήλωση του Γιάννη Κετικίδη ότι στηρίζει τον Δήμαρχο και ότι θα είναι δήθεν μαζί του υποψήφιος. Έλα όμως  όλα γκρεμίστηκαν σχεδόν αμέσως.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κετικίδης που εκλέχτηκε με τον συνδυασμό είχε αυτή την δήλωση , που δημοσίευσαν , στις προηγούμενες εκλογές. Αυτό μας δήλωσε κατηγορηματικά σχετικά σε ερώτησή μας.
Φυσικά για τον δήμαρχο τα ψέματα είναι ψωμοτύρι. Τώρα πλέον επιδίδεται και σε  ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ.

  Κατά τα άλλα συνεχίζει να μην αφήνει εκκλησία για εκκλησία και να κάνει μεγαλόσταυρους και να εμπαίζει την Θρησκεία με την  ανοχή  του κλήρου  και των πιστών που φυσικά δεν φταίνε σε τίποτα ούτε και μπορούν να κάνουν τίποτα.
Χαμένος στο διάστημα  και την κολακεία των ελάχιστων αυλοκολάκων του  πλέον  χάνει κάθε μέτρο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρότεινε παρακλώντας  στον Γιάννη Κετικίδη  να του δώσει την Προεδρία των Λουτρών Πόζαρ. Αυτός ευγενικά του την έτριψε στην μούρη και αρνήθηκε. 


 Μετά το γενικό ρεζιλίκι  και την γενική κατακραυγή απέσυραν το σχετικό δημοσίευμα από την προσωπική ηλεκτρονική δημοδίαιτη εφημερίδα   που απηχεί και υποτάσσεται  τον απερχόμενο. 




5 σχόλια:

  1. Σιγά .με τέτοια θέση; ψέμματα λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ!!!! ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!!! ΟΛΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βρίσκετε θέματα και φτιάχνετε μόνοι πλέον ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως είναι πιεσμένος από τη μια τα λεφτά και από την άλλη η Αξιοπρέπεια.διαλεγει και παίρνει. Είναι και νέος πρεπει να βλέπει μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΜΑΝΕΚΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)