Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ραγδαίες εξελίξεις στον συνδυασμό του Δ. Πασόη


Ημέρα εξελίξεων θεωρείται το ερχόμενο Σάββατο στα αυτοδιοικητικά της Αλμωπίας.

Ο Δ. Πασόης το Σάββατο αποφασίζει οριστικά αν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ή όχι στις ερχόμενες  εκλογές. Οι πληροφορίες τον φέρουν αποφασισμένο να μην συνεχίζει για δικούς του λόγους, αλλά ούτε και αυτό είναι βέβαιο , καθώς θεωρείται απρόβλεπτος. Σύμφωνα με άλλες  πληροφορίες δεν αποκλείεται στη συνάντηση να πέσει πρόταση να συνεχίσει ο συνδυασμός με άλλον επί κεφαλής και μάλιστα γυναικείο πρόσωπο ( συγγενικό του Δ, Πασόη)  που ήδη βολιδοσκοπείται  και οι προοπτικές είναι καλές. Εκτός από μεγάλο μέρος του υπάρχοντος συνδυασμό, δηλώνουν στήριξη και συμμετοχή και πολλοί άλλοι , κυρίως νέοι σε ηλικία , με έντονες πολιτικές ( όχι κομματικές )ανησυχίες .
Έτσι ανεξάρτητα από τις προθέσεις του Δημήτρη Πασόη όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συνέχεια στον συνδυασμό , που δεν αποκλείεται να ανατρέψει και αρκετά μέχρι στιγμής δεδομένα. Το Σάββατο είναι κοντά και θα δείξει αν το σενάριο αυτό πάρει σάρκα και οστά.


4 σχόλια:

  1. as katevei outos i allos tha eklegei giati na paei me tous allous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άργησες Δημήτρη.Πέταξε το πουλάκι.Αν πας με Σάκη εκλέγεσαι άνετα κι έχεις αντιδημαρχία έτοιμη...εσυ σκέψου 2-3 μήνες ακόμα όμως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να κάνεις είσαι τελειωμενος...
    Ο ήλιος σου εδυσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)