Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Δεν αφήνουν τον Β. Βασιλειάδη να παραιτηθεί από περιφερειακός σύμβουλος


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΔΕΡΕΜΤΖΗ
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν , αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που φέρουν τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Β. Βασιλειάδη  να μην παραιτείται από το αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου που είχε εκλεγεί τον Μάη.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιέσεις που ασκούνται από υποστηρικτές του  να μην παραιτηθεί , για να μην πάρει την θέση του η Δέσποινα Καλδερεμτζή η οποία είναι επιλαχούσα και κατάγεται από την Αλμωπία.Δεν είναι γνωστές ακόμα και οι προθέσεις του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως φαίνεται οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των επαρχιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας οξύνονται , καθώς οι Γιαννιτσιώτες  δίνουν την εντύπωση να τα θέλουν και να τα παίρνουν όλα.

7 σχόλια:

  1. Ολόκληρη Αριδαία έναν βουλευτή δεν μπορεί να κατεβασει,είστε άξιοι της μοίρας
    Σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το ζητήσουν από τον Καρασμανη πού οι άνθρωποι του τον βγάλανε και το 14 και το 19 .Τώρα βγάζουν αφρούς που τους πούλησε,και τούς στέρησε το υπουργιλικι .Άλλο να πηγαίνεις στην Αθήνα με 26 χιλιάδες ψήφους και άλλο με 16χιλιάδες,2000 χιλιάδες λιγότερους απότις εκλογες του 2015.Ας τον καμαρώνουν τον Κανακάρη τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δε φύγει ο καρασμανης η Αλμωπία δε θα βγάλει υποψήφιο ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ενδεχόμενο να θέλει ο ίδιος ( για δικούς του και μόνο λόγους ) να κρατήσει τη θέση του περιφερειακού συμβούλου, το σκέφθηκε κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστά, τα λες 7:09, θέλει να το έχει δυπορτο ,ξέρει ότι την άλλη φορά είναι απλή αναλογική και η νοδουλα θα βγάλει έναν και προηγούνται δύο δυνατοί. Πάντως δεν είναι έντιμο πρίν 15 μέρες απο τις εθνικες εκλογές να σε ψηφίζουν περιφερειακό σύμβουλο και συ σαν σαλτιμπαγκος να τους γραφεις στα αρχ@δ@@ σου. Αυτό δείχνει το ποιόν του χαρακτήρα του. Μου κάνει εντυπωση απο πού τόσα λεφτά να κάνεις δυο εκλογές; και όχι μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαυρο απο δω και περα οι Αλμωπιεις στον Βασιλειαδη. Μαυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)