Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Αλμωπός- Εδεσσαικός 1-0




 Δύσκολη νίκη του Αλμωπού επί του Εφεσσαϊκού που θέλει τις αναμετρήσεις  μεταξύ των δύο ομάδων να είναι ντέρμπι.
Ο Εδεσσαϊκος έπαιξε ανοικτά και στα ίσια , οι γηπεδούχοι όμως είχαν τις περισσότερες  ευκαιρίε. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν μετά το γκολ που δέχτηκαν , αλλά είτε ήταν ακίνδυνοι είτε ο τερματοφύλακας Μένιος βρισκόταν σε ετοιμότητα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με λίγες ουσιαστικές φάσεις , με τους φίλους του Αλμωπού να γκρινιάζουν καθώς είχαν συνηθίσει την ομάδα να παίζει διαφορετικά. Στο 30΄ ο Εδεσσαϊκός  είχε καλή ευκαιρία  με τον  Μανιό από καλή θέση  να στέλνει την μπάλα άουτ,ενώ ταυτόχρονα υποδείχθηκε σε θέση οφ –σαϊντ.


ΣΤΟ 32΄ ο Πέτας με υπερένταση κάνει την προβολή από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 38΄ο Κωστούλας φέυγει από αριστερά  και μέσα από την περιοχή σουτάρει  με κόντρα που του βάζει αμυντικός . Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για παράβαση , χωρίς να σημειωθεί κάτιι από τον διαιτητή. ΣΤΟ 45΄από καλή θέση  του Κωστούλα στην αγγαλιά του τερματοφέλακα Βασιλειάδη.


Στο 55΄σημειώνεται το μοναδικό γκολ. Ωραίος συνδυασμός του Αλμωπού , γύρισμα της μπάλας από δεξιά στη καρδιά της άμυνας ο Κωστούλας με υποδειγματικό σουτ κάνει το 1-0.







Στο 62΄σουτ του Κωστούλα περνά άουτ.
ΣΤΟ 64΄Ο Ντόγος πλασσάρει από καλή θέση , αλλά ο Βασιλειάδης αποκρούει σωτήρια
Στο 66΄μεγάλο μπέρδεμα στην περιοχή του Αλμωπού παραλίγο να στοιχίσει σε γκολ.Τελικά μπλόκαρε ο Μένιος. Στο 70΄εκτέλεση φάουλ  από τον Τούφα ,στην γωνία , αποκρούει ο Μένιος.
ΣΤΟ 80΄ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΣΩΤΉΡΙΑ ΑΠΌΚΟΥΣΗ ΤΟΥ Μένιου. 
Στο 81από πλάγια θέση από κοντά ο Μεντής σουτάρει , αλλά αποκρούει στην γωνία του ο Βασιλειάδης.
Στο 88΄σουτάρει ο Ντόγος από καλή θέση άουτ.΄ 90΄Από κοντά σουτ ο Ξόμπλιος η μπάλα ψηλά άουτ. 

 

 ΔΙΑΙΤΗΤΉς  Βουρνέλης, Κουφός, Τσεχελίδης (Μακεδονίας) καλός

Αλμωπός     Μένιος, Μαγγίζης, Μουντζούρης Τζημογιάννης , Καζναφέρης (80΄Γ. Ελευθεριάδης), Ασλαμπάνογλου,Νικολίτσας (63΄Ντόγος),Μεντής , Πέτας(75΄Ξόμπλιος), Κωστούλας,  , Κιουλτσόπουλος(46΄Σεϊνατούδης )

Εδεσσαϊκός Βασιλειάδης,Μαυρόπουλος(85΄Κασαπίδης) , Μωϋσιάδης,Πούπης, Καρατζάογλου, Παπουτσίδης(58΄Καρακούτης) , Τούφας, (80΄Πέτκος), Μανιός, Τσολακίδης, Καραδήμος(55΄Παντελιδης), Κιόρτσης 





 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)