Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Έσκασε η φούσκα με την σφράγιση των Λουτρών Πόζαρ



ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ
 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ 
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ
 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ


 Τελικά αναγκάστηκαν να τα πάρουν όλα πίσω οι ‘εγκέφαλοι’  της κακοστημένης ιστορίας με την περίεργη απόφαση για το κλείσιμο των Λουτρών Πόζαρ. Αναλογιζόμενοι  προφανώς τις συνέπειες  από το όλο εγχείρημα έριξαν νερό στο κρασί τους και κατάλαβαν ότι με τέτοια ζητήματα  είναι επικίνδυνο να παίζει κανείς και δεν χωράν ¨εκδουλεύσεις¨ για να πληγούν πολιτικοί αντίπαλοι. Αντιλήφθηκαν ότι ο λόγος που δημόσια επικαλέστηκαν στην ανόητη απόφαση , την οποία κοινοποίησαν και τελείως παράτυπα  και παράνομα στους ενδιαφερόμενους,
δεν μπορεί να πείσει κανέναν λογικώς σκεπτόμενο και  έκαναν στροφή 180 μοιρών. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν σε ιστοσελίδα  που απηχεί   τις απόψεις της παράταξης του δημάρχου το  θέμα… λύθηκε. Το θέμα είχε διαρρεύσει όλως τυχαία για πρώτη φορά στην ίδια ιστοσελίδα.
Σύμφωνα λοιπόν  με τις αποκλειστικές  «διατεταγμένες διαρροές»


«, από νωρίς το πρωί, ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών, Χρήστος Μπάτσης μαζί με μία ομάδα συνεργατών του, βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη και είχαν συνεχείς συναντήσεις με αρμόδιους φορείς για το συγκεκριμένο θέμα, με σκοπό να πάρει παράταση η εντολής σφράγισης και να κερδηθεί χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε η Λουτρόπολη να είναι νομικά καλυμμένη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Χρήστος Μπάτσης και η ομάδα του, κατάφεραν να ΜΗΝ κλείσουν τα Λουτρά την Παρασκευή και να πάρουν παράταση στην εντολή σφράγισης.
Από δω και πέρα, πρέπει να γίνει ένας αγώνας δρόμου, για να μπορέσει η επιχείρηση να πάρει το ειδικό σήμα του ΕΟΤ και όλες τις απαραίτητες άδειες, ούτως ώστε για να μην έχουμε στο μέλλον παρόμοιο πρόβλημα.»
Δυστυχώς ο Δήμαρχος συνεχίζει την ίδια  ατυχή τακτική ενημέρωσης του κόσμου , αποκλείοντας το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ.

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα παρακαλώ πολύ θα πρέπει να γίνετε καθαριότητα στα χωριά Ανατολικής Αλμωπίας σκουπίδια παντού πλατείες δρόμους γύρω γύρω από κάδους κλαδιά χόρτα απλά πράγματα καθημερινότητας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα το μόνο που μένει να δούμε μετά τις κατευθυνόμενες διαρροές σε σαιτ και τον διαχειριστή του νέο οδηγό σε στυλ Σταύρου στο υπηρεσιακό όχημα του Δήμου και τον Μπάτση σε στυλ Μπίνου με φωτογραφίες κλπ και τίποτα στον κόσμο.χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα το έθεσε πολύ σωστά ο Αγάπιος, σε ανάρτησή του στο fb. Η βλάβη που υπέστη η Λουτρόπολη αλλά και οι επιχειρήσεις του Λουτρακίου, ήταν τεράστιες. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση τέτοιων ζητημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)