Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:Όλα είναι ένα υπέροχο φωτορομάντζο




Άλλο  ένα φωτορομάντζο  (όπως το βάπτισε η Γεωργία Αμπάρη)  με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μπάτση (που το αποποιήθηκε)  και τον Δημήτρη Μπίνο  που δέχτηκε τα πυρά και της παράταξης Παρούτογλου, διαδραματίστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.
Ο πρώην Δήμαρχος απέφυγε όλα τα πυρά και τελικά αυτός ήταν που στρίμωξε τους αντιπάλους   και τους έβαλε να παίξουν το δικό του σενάριο, χωρίς να απαντήσουν στα θέματα που έθεσε.
Ούτε όμως και αυτός απάντησε στο σοβαρό ερώτημα που έθεσε ο


Παράσχος Τσάνταλης , για διαγραφές τεράστιων ποσών από αιρετούς του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου,διότι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  Δημήτρης Βέσκος  έδωσε ένα λεπτό στον Δημήτρη Μπίνο. Ούτε όμως και ο Δήμαρχος απάντησε αν





προσλήφθηκαν  με δίμηνα παιδιά συμβούλων  του συνδυασμού του . Και εάν έκανε απ ευθείας ανάθεση σε δικό του άνθρωπο. Αρκέστηκαν στο να  κατηγορήσουν απλά  τον Δ. Μπίνο  ότι και αυτός προσλάμβανε διμηνίτες για να μπούνε μαζί του υποψήφιοι. Δημιουργήθηκε ένα κομφούζιο  και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα.

Ούτε και το θέμα του ιδιωτικού συμφωνητικού ΤΟΥ Δημάρχου  με  την Μελίτα Χισκάκη ξεκαθαρίστηκε  , κρατώντας σε ομηρία ουσιαστικά τον Δήμαρχο από δικούς του ανθρώπους. Ο Δ. Μπίνος κατήγγειλε ότι δεν του  απάντησαν σε γραπτό ερώτημα αν έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου το ιδιωτικό συμφωνητικό , όπως ισχυρίστηκε ο Δήμαρχος στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .

Ούτε όμως ξεκαθαρίστηκε αν είναι νόμιμο ή όχι. (Παρά το γεγονός ότι  φέρονται  να υπάρχουν σύμβουλοι που ρώτησαν σχετικά  το υπουργείο εσωτερικών  και ‘όπως υποστηρίζουν  τους διαβεβαίωσαν  ότι το συμφωνητικό είναι παράνομο, αλλά σιωπούν για δικούς τους  λόγους )΄
Ο Ν .Παρούτογλου αναδιπλώθηκε και πήρε στροφή 180 μοιρών από δήλωση που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες , λέγοντας στο δημοτικό συμβούλιο ,ότι μόνο όταν δουν να εφαρμόζεται στην πράξη το ιδιωτικό συμφωνητικό  θα επανεξετάσουν την όποια στάση τους.




Ακόμα και για παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου έκανε λόγο ο Σάκης Χατζηδημητρίου,

 ο οποίος χαρακτήρισε συκοφαντικούς  ισχυρισμούς του Νίκου Παρούτογλου , ο οποίος άφησε αιχμές εναντίον του λέγοντας  ότι δήθεν κόπτεται για τα προβλήματα του Δήμου , αλλά δεν ψήφισε το εργαλείο που τα επιλύει και είναι το τεχνικό πρόγραμμα.
                Ο Σ. Χατζηδημητρίου του υπενθύμισε ότι δεν το ψήφισε επειδή  δεν είχαν ερωτηθεί  οι πρόεδροι ‘η όσοι ρωτήθηκαν δεν συμπεριλήφθηκαν οι προτάσεις τους  στο τεχνικό πρόγραμμα .
Αντιδράσεις προκάλεσαν όμως και όσα υποστήριξε ο Γιάννης Κετικίδης


 ότι ¨κάποιοι έχουν γεννηθεί μόνο για αντιπολίτευση.




 Η Γεωργία Αμπάρη   απάντησε επί λέξει 


  «Είπατε πως ορισμένοι είναι γεννημένοι μόνο για την Αντιπολίτευση. Είναι τιμή για κάποιους που βρίσκονται στην αντιπολίτευση, ίσως επειδή δεν έχουν τιμή εξαγοράς κ. Κετικίδη».

Ο Σάκης Χατζηδημητρίου του απάντησε ότι κάποιοι φαίνεται ότι έχουν γεννηθεί μόνο για πρίγκηπες. Ο ίδιος δήλωσε ότι θήτευσε και ως δήμαρχος , αλλά και ως αντιπολίτευση και νοιώθει  περήφανος που υπηρετεί τον λαό από όποια θέση το κατατάσει.
Ο Δ, Μπίνος διαφοροποιήθηκε με τον Χρήστο Γεωργίου που ζήτησε να μάθει με ποια κριτήρια προσλαμβάνεται στον Δήμο ειδικός συνεργάτης –γυμναστής. Ο Δ. Μπίνος υποστήριξε ότι ορθώς ο Δήμαρχος προσλαμβάνει γυμναστή με τόσες κωλουτούμπες που κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)