Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία...



Τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις...

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και...
τα νησιά του βορείου Αιγαίου αναμένονται σημερα, Κυριακή. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές από το βράδυ, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, βαθμιαία 4 με 5 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά, καθώς και τα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Σταδιακά από το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και βαθμιαία πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και από το μεσημέρι σποραδικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και σταδιακά στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 που γρήγορα από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 4 με 5 και από το βράδυ στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και γρήγορα βορειοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)